Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myrmedel

Myrmedel bekämpar myrorna genom långtidsverkande pulver eller granulat för bekämpning av myror utomhus innan de tar sig inomhus. Läs om våra bästa tips för att bekämpa myror i hemmet och trädgården!

Myrmedel – myrornas fiende

Vi har även myrspray för effektiv bekämpning av myror utomhus. Myrorna dödas genom direktkontant med sprayen, därför ska både boets in och utgångar och arbetsmyrornas gångstråk behandlas. Effektiv bekämpning av myror utomhus, alltså.

För att enklast bekämpa myrorna måste du hitta deras myrbo eller ett myrstråk som du är säker på leder till boet. Bekämpningens mål är att döda drottningen vilket leder till att hela myrkolonin utrotas. Därför ska både boets in- och utgångar samt arbetsmyrornas gångstråk behandlas. Du hittar många effektiva myfiender hos Granngården.

Myrpulver eller myrspray?

Båda alternativen är väldigt effektiva men vill ha direkt effekt är myrspray väldigt effektiv. Myrmedel är ett granulat mot myror på uteplatser och omkring byggnader. Myrorna äter av sockerbetet och tar med sig det till deras bo. Hela boet är utrotat efter några dagar.

Kolla in vårt breda sortiment och köp det som du tror passar dig. Köp online och i butik. Lycka till!

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1