Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggfångare

Har du stora problem med myggor? Bor du i närheten av skog, i delar av landet med mycket mygg eller vitt ett vattendrag? Då är en myggfångare, som också kallas gasolfångare, det absolut bästa alternativet för dig med myggproblem. Med stora myggsvärmar och ihärdiga problem med mygg krävs mer än bara avvisande myggskydd, då krävs utrotande myggmaskiner som drivs med gasol som har bäst resultat i att utrota myggen och därmed hålla myggen borta.

En myggdödare fungerar genom att locka till sig myggorna genom att simulera människans värme, doft och utandningsluft. När myggen flyger nära sugs de med en fläkt in i en behållare.

Det tar tid att få fullt resultat med maskinerna så var ute i god tid! Redan innan första kläckningen bör maskinen stå redo.

Hos oss på Granngården hittar du marknades bästa myggfångare och bästa myggdödare. Vi erbjuder effektiva myggskydd för en myggfri sommar för dig och din familj. Köp din myggfångare enkelt på granngården.se med hemleverans direkt till dörren.

Myggfångare Mosquito Magnet

Med myggfångare eller myggdödare märker du skillnad redan under första veckan med användning. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid fortsatt användningen slipper du myggor hela säsongen! Dessutom rubbar maskinen myggornas fortplantningscykel vilket resulterar i färre myggor långsiktigt.

Så fungerar Mosquito Magnet

  1. Lockar. Maskinen omvandlar gasol till koldioxid som är en naturlig del av vår utandningsluft. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj så ni blir av med mygg.

  2. Fångar. När myggen och knotten väl lockas till maskinen känner de en doft som efterliknar människans. Doften kan dock inte uppfattas av människor. När mygg och knott kommer tillräckligt nära sugs de in i en nätpåse med vakuumteknik.

  3. Kontrollerar. Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas antalet myggor drastiskt.

Miljövänligt myggskydd Mosquito Magnet

Mosquito Magnet är en miljövänlig myggfångare då inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Skyddet verkar även hela säsongen i motsats till andra metoder med myggmedel, myggspray och myggstift. Myggfångaren påverkar inte andra insekter, djur eller fåglar samtidigt som den är säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Myggdödare på gasol

Myggor rör sig inte speciellt långt under sin livstid och därför är myggfångare så effektiva och populära som myggskydd. Myggdödare och myggfångare är olika namn på samma myggmaskin och med en myggfångare gasol eller myggdödare gasol, kan du snabbt motverka myggor på din tomt eller uteplats. Då får du ett långvarigt skydd och medel mot mygg. Våra myggmaskiner på gasol ansluts till ett elnät och fungerar effektikt för att fånga in och eliminera mygg.

Elektriska myggfångare för inomhusbruk

Med våra elektriska myggfångare så kan du hålla stora ytor utomhus fria från mygg och andra insekter. Våra elektriska insektsdödare håller efter insekterna utan att avge något gift. Istället lockar de till sig insekterna med lysrör och värme. Flera av våra myggdödare drivs dock gasol så du behöver inte ha el framdragen till din myggfria zon, om du vill ha ditt skydd även utomhus.

Köp en myggfångare och myggdödare online på granngården.se med hemleverans direkt online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1