Gå till huvudinnehållet

Myggskydd ThermaCell Backpacker

Effektivt, ljudlöst och luktfritt myggskydd som skapar en myggfri zon på 20 m², perfekt att ta med ut i naturen. Används med campingkökets gasolbehållare.

Produktdetaljer

En effektiv och smidig utomhusprodukt som stöter bort myggen! ThermaCell Backpacker är ett ljudlöst och luktfritt myggskydd som skapar en myggfri zon på ungefär 20 m². Perfekt att ta med ut i naturen, på vandringen, campingturen eller fiskeresan.

Themacell Backpacker är liten och lätt och drivs av samma slags gasolbehållare (ingår ej) som används i t ex campingkök. Placera din Thermacell på ett stadigt underlag som till exempel en stubbe eller sten.

Myggskyddet levereras med 3 mattor med myggmedel, varje matta räcker cirka 4 timmar. Från början är mattan blå men bleknar efterhand och blir till slut vit när den aktiva ingrediensen är slut, då är det dags att byta matta.

Förpackningen innehåller:

1 st Backpacker

3 mattor med myggmedel (ger 12 timmars skydd)

  • Litet och behändigt men mycket effektivt myggskydd
  • Drivs med ditt campingköks gasolbehållare
  • Skapar en skyddande zon på ca 20m²

Thermacell

Är du på resande fot eller på altanen och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor. Thermacell fungerar genom att skapa en zon som är fri från mygg och andra blodsugande insekter. Det är en enkel och effektiv lösning som är enkel att använda och som fungerar utan behov av några batterier eller elanslutning.