Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggskydd

På jakt efter ett optimalt myggskydd som håller myggorna borta i sommar? Det finns en rad olika myggaskydd, myggfällor, myggdödare och myggfångare som håller insekterna borta från dig och din familj. Avvisande myggskydd skapar en skyddszon mellan dig och myggen genom att sända ut en doft som insekterna vill bort ifrån. För människor luktar det däremot ingenting.

I Granngårdens sortiment finns både portabla myggskydd från populära Thermacell, men också myggskydd som är perfekta att ställa på bordet på uteplatsen, balkongen eller i förtältet för en myggfri kväll. Dessutom erbjuder vi såväl elektriska insektsdödare som mygglampor, mygglyktor och campinglampor som fungerar avvisande mot mygg. Köp ditt myggskydd online på granngården.se med hemleverans eller besök din lokala Granngården-butik.

Thermacell myggskydd

Myggskydd från Thermacelll funderar avstötande genom att sända ut ett doftfritt myggmedel som håller insekterna borta från dig och din familj. Thermacell finns i flera modeller, både portabla myggskydd och sådana du kan ställa hemma på bordet.

Alla ThermaCell Myggskydd fungerar likadant:

  • Effektiva och lättanvända utomhusprodukter som stöter bort mygg.
  • Utsöndrar ett doftfritt myggmedel som skapar en skyddzon på ca. 20 m2 (98% skydd!)
  • Oavsett modell används samma myggmedelsmattor och gaspatroner
  • Portabel och ljudlös; perfekt för uteplatsen, terrassen, camping, jakt, fiske m.m.

De portabla myggbortstötarna enkla att packa ner och ha med dig, perfekta att ha med sigpå camingturen, vandringen eller kogspromenaden. De skapar en ljudlös och doftfri myggfri zon upp till 20 kvm och myggfällorna finns i flera olika färger som vit, grön, rosa och svart.

Thermacells erbjuder även myggskydden Halo som är stilrena, snygga och praktiska att ha i förtältet, på altanen, balkongen eller vid uteköket. De fungerar på samma sätt som de portabla myggbortstötarna och finns i snygga färger som grön, blå, röd, vit och svart.

Myggskydd utomhus och inomhus

I granngårdens sortiment finns förutom myggskydd att ha utomhus, som Thermacell, myggskydd att använda inomhus. Mr. Mosquito myggskydd kan sättas i ett helt vanligt eluttag hemma eller i husvagnen för en myggfri inomhuszon. Vi har även större insektsdödare ansluter du enkelt med el och fungerar utmärkt inomhus. Likaså har myffgällor, myggmedel och myggnät som skyddar dig mot flygande och blodsugande insekter inomhus.

Köp myggskydd i butik eller online på granngården.se och njut av myggfri sommar tillsammans med familj och vänner!

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1