Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Insektsspray & Insektsmedel

Oavsett säsong är behovet av insektsspray och insektmedel beständigt. Kanske är du i behov av myggmedel när du plockar svamp i skogen? Eller flugfällor och insektsmedel inomhus? Oavsett behov har vi medel och spray mot både mygg, spindlar, flugor, krypande insekter och spray mot getingar. Självklart har vi spray och medel för utomhus- och inomhusbruk.

Insektspray mot spindlar och krypande insekter

Insektsmedel används mot myror och andra krypande insekter både inomhus och utomhus. Spray mot insekter kan även anv'ndas i bilen. Vi har medel mot silverfiskar, fästingar, kackerlackor, vägglöss och tvetstjärtar. Självklart har vi även medel i form av spray mot krypande insekter och spindlar. För dig som har problem med bladlöss och kvalster på dina växter har vi även besprutningmedel mot skadeinsekter. Vi har även loppspray som kan användas i bilen, hemmet och andra ytor där lopporna befinner sig.

Insektsmedel mot mygg och flugor

Om du har problem med myggor har vi effektiva myggmedel som kan användas direkt på huden och i olika typetr av myggfångare. För dig med mycket flugor i stall, inomhus hemma eller kanske i husvagnen har vi flera olika lösningar, både flugmedel granulat som målas i stall, på väggar, stolpar och andra ytor, men också flugspray, flugmedel och flugpenna. För ännu mer effektiv bekämpning rekommenderar vi Neporex, ett medel som bekämpar fluglarver och hindrar flugorna från att föröka sig.

Insektsmedel mot getingar

För dig med problem med getingar och getingbon som kanske byggs på altanen, i taket eller trädgården har flera olika getingmedel. Bland annat skumspray som utrotar getinbon och getingspray som kan användas direkt på getingarna. Kmplettera gärna med en utrotande getingfälla.

Insektsmedel för hästar, kor och andra djur

För att skydda dina kor i ladugården eller din häst mot insekter i hagen finns en rad olika medel att ta till. Förutom insektmedel i form av granulat som kan strykas på väggar och andra ytor i stall, har vi flera flugmedel som kan användas direkt på djuret. Våra flugmedel till häst finns både som spray och kräm och ger skyddande effekt upp till två dygn.

Köp insektsspray och insektsmedel från Radar, Neudorff, Emin, Trikem och fler välkända varumärken online på granngården.se eller i butik.

Kategori & Filter
    • Populära
14 produkter

Visar sida 1 av 1