Gå till huvudinnehållet

Musfälla

Hos oss på Granngården hittar du ett brett sortiment av musfällor. Vi har olika musfällor beroende på hur du vill angripa mössen, skrämma bort dem med en musskrämma, fånga dem i en fångstbur eller ta kål på. Ladda fällan med något gott som möss gillar som choklad, nougat, bacon eller klassikern ost.

Möss är kända för att föröka sig väldigt snabbt och ett experiment där 12 hanar och 12 honor medförde att antalet möss blev 2000 efter åtta månader. Du förstår poängen, musfällor eller musburar är en förutsättning för att råda bot på problemen som kan uppstå i mössens väg.

Vilken musfälla ska jag välja?

Våra musfällor fungerar såval inomhus som utomhus. I vårt sortiment hittar du effektiva musfällor i klassisk slagfälla modell som är säkra för människor och husdjur. För de som inte vill röra vid musen har vi musfällor där fällan töms utan att fångsten behöver vidröras. Med vår elektroniska musfälla dödar musen med en elektrisk chock som är ofarlig för människor och husdjur. Välj fritt bland vårt breda sortiment av musfällor och håll mössen borta. Lycka till!

Kategori & Filter
    • Populära
28 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier