Gå till huvudinnehållet

Råttfälla

Vi har endast valt råttfällor som är kvalitativa och kraftfulla så att du kan vara säker på att råttan är död när den har blivit fångad och inte bara skadad. Våra fällor är giftfria och hygieniska så att du kan tömma fällorna utan att behöva röra vid råttan.

Vilken råttfälla ska jag välja?

Vi har olika varianter av råttfällor beroende på hur du vill de ska dödas eller skrämmas iväg. Vår elektriska råttfälla är en av de populäraste i vårt sortiment. Den använder sig utan hög elektrisk spänning som tar kål på råttan snabbt och på ett humant sätt. Råttor kan starta om sina hjärtan efter en elektrisk chock och av den anledningen applicerar fällan elektrisk spänning i två minuter för att garantera att råttan fått en skonsam död. När råttan är avliden lyser en grön lampa så du vet när du kan tömma den, på ett hygieniskt sätt utan att röra vid råttan.

Vill du bara fånga råttan för att sen släppa den fri igen har vi fångstburar för det också. Kolla in vårt sortiment och välj den råttfälla du tror passar ditt behov bäst. Du kan köpa i en av våra butiker eller online på granngarden.se med hemleverans.

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier