Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Råttfälla

Redo för råttfälla? Absolut! Råttfällor är ett effektivt sätt att ta itu med råttor i hemmet. Dessa kraftfulla fällor fångar råttorna säkert och effektivt. Med olika alternativ, inklusive elektriska varianter, finns det en fälla för varje situation. Giftfria alternativsom är både miljövänliga och säkra för husdjur och barn.

Granngården har endast valt råttfällor som är kvalitativa och kraftfulla så att du kan vara säker på att råttan är död när den har blivit fångad och inte bara skadad. Våra fällor är giftfria och hygieniska så att du kan tömma fällorna utan att behöva röra vid råttan. Och bra att veta: hos oss hittar du även råttskrämmor.

Vilken råttfälla ska jag välja?

Vår populära elektriska råttfälla använder låg elektrisk spänning för snabb och humant avlivning av råttan. För att säkerställa en skonsam död appliceras spänningen i två minuter. När råttan är avliden indikeras det av en grön lampa, vilket gör tömningen hygienisk och enkel utan att röra vid råttan.

Dessa kraftfulla fällor fångar råttorna säkert och effektivt. Med olika alternativ, inklusive elektriska varianter, finns det en fälla för varje situation. Giftfria alternativsom är både miljövänliga och säkra för husdjur och barn. Skaffa en råttfälla idag och håll ditt hem fritt från oönskade gäster!

Slagfälla för råtta:

En effektiv och traditionell metod för att fånga råttor är genom användning av slagfällor. Dessa mekaniska fällor utlöses när råttan aktiverar dem. De är enkla att använda och säkra för hemmiljöer.

  • Enkelt att använda
  • Låg kostnad

Elektrisk fälla för råtta:

En modern och snabb metod för råttbekämpning är med elektriska fällor. Dessa fällor ger en snabb elektrisk stöt till råttan, vilket eliminerar den direkt.

  • Snabb och effektiv
  • Minimalt lidande

Bete till råttfälla

Vad sätta i råttfällan? För en effektiv råttfälla är det viktigt med rätt bete. Här är några toppval 👇👇

Kaviar: Stark lukt och kladdig konsistens lockar råttor effektivt.

Jordnötssmör: Den klibbiga konsistensen och starka doften gör det till ett attraktivt bete.

Snickers: Söt och salt blandning lockar med sin oemotståndliga doft och konsistens.

Tips: Använd beten som råttorna redan visat intresse för för att öka chansen att locka och fånga dem. Placera betet så att råttorna måste aktivera fällan för att nå det. Kontrollera regelbundet fällan för att justera betet eller placeringen och maximera fångsten.

Vill du bara fånga råttan för att sen släppa den fri igen har vi fångstburar för det också. Kolla in vårt sortiment och välj den råttfälla du tror passar ditt behov bäst. Köp online och i butik!

FAQ om råttfälla

Vad ska man använda som bete i en råttfälla?

För optimalt resultat är det bäst att använda kladdiga alternativ som nougat, jordnötssmör, leverpastej eller choklad istället för den traditionella osten. Ost tenderar att torka ut snabbt och lockar inte råttorna lika effektivt.

Hur kan man bekämpa råttor i trädgården?

För att avvärja råttor utomhus är det viktigt att vidta åtgärder i trädgården. Råttor dras till områden där människor är aktiva och där det finns gott om mat och gömställen. För att minska attraktiviteten för råttor är det bra att upprätthålla renlighet utomhus, ta bort fallfrukten under fruktträden, rensa bort spill under fågelbordet och placera komposten på avstånd från bostaden.

Varför undviker råttorna att gå i fällan?

Råttor är intelligenta och försiktiga varelser, vilket gör dem svåra att fånga. Det är därför viktigt att placera fällan på samma plats under en längre tid så att den tar upp omgivningens doft. Med tiden vänjer sig råttorna vid doften och blir mer benägna att gå i fällan.

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1