Gå till huvudinnehållet

Myggmedel

Myggsäsongen är synonymt med myggmedel!

Vi är många som kämpar för att skydda oss mot mygg och det finns flera olika sorters myggmedel, myggfällor och myggfångare att ta hjälp av.

Hos oss på Granngården hittar du både myggspray, inseksspray mot myggor, knott och andra insekter och myggmedel. Du kan beställa direkt här på granngården.se eller köpa i din lokala Granngården-butik.

Myggmedel för barn och vuxna

Myggmedel skyddar mot stickande insekter just myggor men också knott och liknande. Förutsom att motverka myggbett så minskas även risken för fästingbett. I Granngårdens soritment finns MYGGA roll-on myggmedel, Sveriges mest köpta medel mot mygg som du enkelt rollar på huden. MYGGA medel innehåller DEET, en aktiv kemisk substtans som är doftar gott för oss människor men håller insekterna på avstånd.

Myggspray mot mygg

Bland våra mygg- och insektssprayer har vi bland annat Radar insekssspray, en naturprodukt som håller allt från mygg till flugor, getingar och harkrank borta. Vi har även Renons Mygg- och fästingsmedel som ger ett effektivt och dagslångt skydd.

Kombinera med myggfälla

För en myggfri sommar är det mest effektiva att kombinera myggmedel med olika typer av myggfällor som till exempel Thermacell myggskydd eller Mosquito Magnet myggfångare. För dig som söker fler insektsmedel erbjuder vi såklart skydd flr både getingar, skalbaggar, flugor och skydd mot skadedjur av andra sorter.

Köp myggmedel och myggspray online på granngården.se eller besök din lokala butik!

3 produkter

Visar sida 1 av 1