Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggmedel

Myggsäsongen är här och med den kommer behovet av effektiva myggmedel! Vi kämpar alla för att skydda oss mot irriterande myggor, och för att göra det erbjuder vi på Granngården ett brett utbud av myggspray, insektspray och andra effektiva myggskydd. Hos oss hittar du allt du behöver för att bekämpa mygg och andra stickande insekter. Du kan enkelt beställa online här på granngården.se eller besöka din lokala Granngården-butik för att få hjälp av våra experter.

Myggmedel för hela familjen

Vårt sortiment inkluderar myggmedel som är lämpliga för både barn och vuxna. Våra myggskydd skyddar inte bara mot mygg utan även mot knott och andra stickande insekter, samt minskar risken för bett från fästingar. En populär produkt är MYGGA roll-on myggmedel, Sveriges mest sålda medel mot mygg, som enkelt appliceras på huden för långvarigt skydd. Det innehåller DEET, en aktiv ingrediens som är effektiv mot insekter men behaglig för människor.

Kombinera med myggfälla

För en ännu mer effektiv skydd mot mygg rekommenderar vi att kombinera myggmedel med olika typer av myggfällor, såsom Thermacell myggskydd eller Mosquito Magnet myggfångare. Vi erbjuder även skydd mot andra insekter och skadedjur, såsom getingar, skalbaggar och flugor och skydd mot skadedjur av andra sorter, för en helt myggfri sommar.

Du kan enkelt köpa myggmedel och myggspray online här på granngården.se eller besöka din närmaste butik för personlig service och rådgivning. Hos Granngården hittar du allt du behöver för att njuta av sommaren utan att bli störd av irriterande insekter!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1