Gå till huvudinnehållet

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer är en mycket bra myggfångare anpassad till nordiska förhållanden och med en täckningsyta på upp till 4 000 m². Anslut myggmaskinen till gasolflaska (rek 10 kg) samt till elnät (230V).

Egenskaper

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer är den nya instegsmodellen från Mosquito Magnet. Jämfört med tidigare instegsmodeller har Pioneer tre gånger större fångstnät och därmed större kapacitet. Dessutom gör en förändrad konstruktion med förbättrade interna luftflöden att den är generellt effektivare, framförallt vid fångst av knott.

Modellen är anpassad till nordiska förhållanden och har en täckningsyta på upp till 4 000 m². Pioneer arbetar med den patenterade giftfria Counterflow-tekniken och myggfångaren är både ljud- och doftlös. Den är också väderbeständig vilket gör att den kan stå ute i regn.

Mosquito-fällorna börjar fånga myggor, knott och andra blodsugande insekter direkt efter start. Märkbart resultat redan första veckan. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Enkel att använda år efter år.

Octenolparfymen är nödvändig för att maskinen ska fungera effektivt. Doftpatron Octenol säljs separat i 3-pack.

Gasolförbrukningen till Mosquito Magnet är ca en tub PK10 eller P11 per månad. För optimal effekt bör du rengöra med en rengöringspatron vid varje byte tankbyte.

 • Täckningsyta upp till 4 000 m²
 • Ansluts till elnät (230V)
 • Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)
 • Ljudlös och luktfri
 • Skyddar dygnet runt
 • Väderbeständig – kan stå ute i regn
 • Bevisat effektiv i oberoende tester
 • Enkel att montera och sköta
 • Doftpatroner säljs separat

Fördelar 

Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Hur fungerar Mosquito Magnet? 

1. Lockar. Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj.

2. Fångar. När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik. 

3. Kontrollerar. Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används.

OBS! Gasolbehållare och doftpatroner ingår ej.

 

 • Ljudlöst, luktfritt skydd under hela säsongen
 • Påverkar inga andra djurslag negativt
 • Klarar upp till fantastiska 4000 m²

Mosquito magnet

Ställ fram en myggfångare från Mosquito Magnet och kvällen är räddad för dig och för dina vänner och djur. Myggfångaren reducerar antalet mygg och knott drastiskt.