Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Getingfälla & Getingspray

Har du problem med getingar på balkongen, inomhus, i uterummet eller trädgården? Visst vill vi hålla getingar borta från våra fikabord och hem på sommaren. Kanske har du getingbon som byggs på altanen eller sommarstugan? Med en effektiv getingsfälla och getingspray som getingarna avskyr fångar du insekterna innan de hinner komma in i huset.

Bekämpa getingar effektivt med fällor, fångare och getingmedel som du kan köpa enkelt online på granngården.se.

Getingfälla utomhus – ekologisk!

Med getingfällan Fly City fångar du getingar på ett ekologiskt, giftrfritt och miljövänligt sätt. Placera fällan ska sättas en bit bort från huset, utomhus på ca. 5-10 meter från huset. Getingfällan använder ett giftfritt bete baserat på blandade proteinpulver. Getingarna lockas av doften och fastnar inuti fällan, där de drunknar.

Fly-City getingfångare är helt ekologisk och avsedd för utomhusbruk, då solens strålar ser till att aktivera betet. Tänk på att det tar minst tre dagar innan en nyupphängd getingfälla aktiveras, beroende på hur varmt det är och hur mycket sol den får på sig.

getingfälla

  • Håll getingar borta från balkongen och trädgården
  • Fällor fångar getingar innan de når ditt hem
  • Fly City getingfälla är ekologisk och giftfri
  • Placera fällan 5-10 meter från huset
  • Aktiveras av sol, fungerar efter tre dagar

Bekämpa med getingspray

Getingspray eliminerar effektivt getingar både inomhus och utomhus. Den är speciellt utformad för att döda getingar direkt vid kontakt. Inomhus används den oftast på platser där getingar kan komma in, som vid fönster och dörrar.

Utomhus kan den användas på getingbon eller platser där getingar samlas, som under takfot eller nära matningsplatser. Följ alltid anvisningarna på förpackningen för säker och effektiv användning. Vi har allt ifrån spray mot getingar till skumspray för att utrota getingbon.

Förtuom getingfällor och getingspray erbjuder vi även effektiva insektdödare och skydd mot flugor och andra insekter.

Köp getingfällor och medel mot getingar online på granngården.se eller i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1