Gå till huvudinnehållet

Getingfälla

Har du problem med getingar på balkongen, inomhus, i uterummet eller trädgården? Visst vill vi hålla getingar borta från våra fikabord och hem på sommaren. Kanske har du getingbon som byggs på altanen eller sommarstugan? Med en effektiv getingsfälla och getingspray som getingarna avskyr fångar du insekterna innan de hinner komma in i huset.

Bekämpa getingar effektivt med fällor, fångare och getingmedel som du kan köpa enkelt online på granngården.se.

Getingfälla utomhus - ekologisk!

Med getingfällan Fly City fångar du getingar på ett ekologiskt, giftrfritt och miljövänligt sätt. Placera fällan ska sättas en bit bort från huset, utomhus på ca. 5-10 meter från huset, Getingfångaren fungerar som så att doften lockar till sig getingar och när de väl kommit in i fällan så drunknar dem. Fly-City getingfångare är helt ekologisk och avsedd för just utomhusbruk, då solens strålar ser till att aktivera betet. Tänk på att det tar minst tre dagar innan en nyupphängd getingfälla aktiveras, beroende på hur varmt det är och hur mycket sol den får på sig.

Bekämpa getingar med medel

Förtuom getingfällor erbjuder vi även effektiva insektdödare och medel mot getingar. Vi har allt ifrån spray mot getingar till skumspray för att utrota getingbon så att getingarna ska hålla sig borta.

Köp getingfällor och medel mot getingar online på granngården.se eller i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier