Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggfångare Mosquito Magnet Executive

Art.nr:1149230

 • Jordnära sortiment
 • Fri retur i butik
 • Öppet köp i 30 dagar
Sladdlös myggfälla för dig med riktigt stora mygg- och knottproblem. Med extra stort fångstnät, gasolbesparande teknik och klarar ytor upp till 4000 kvm.
 • Ljudlöst, luktfritt skydd under hela säsongen
 • Påverkar inga andra djurslag negativt
 • Klarar upp till fantastiska 4000m²
 • För platser med riktigt stora mygg- och knottproblem
 • Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt
 • OBS! Gasoltub och doftpatroner ingår ej

Produktdetaljer

Mosquito Magnet Executive är modellen för dig med riktigt stora mygg- och knottproblem! Den effektiva, ljudlösa och luktfria myggfällan med hög prestanda ger ett långsiktigt skydd mot mygg och knott på ytor upp till hela 4000 m².

Myggfällans stora fångstnät innebär färre tömningar och gör att den är perfekt för dig som inte har möjlighet att övervaka eller underhålla maskinen dagligen. En smart gasolbesparande teknik ser dessutom till att du sparar drivmedel trots att myggfällan är igång dygnet runt.

Mosquito Magnet Executive är helt sladdlös och startar med ett uppladdningsbart batteri. Batteriet laddas på ca 2-3 timmar men med ett nytt batteri rekommenderas ca 6 timmar första gången. Batteriet behöver endast laddas en gång men om myggfällan startas om fler gånger kan spänningen bli för låg och batteriet behöver då laddas igen.

För att locka myggen till fällan används lockmedlet R-Octenol (ingår ej). Myggen sugs in i myggfällan och fångas i nätet där de torkar. Redan efter 7–10 dagar kan du se ett märkbart resultat och efter 4–6 veckor har myggbeståndet minskat drastiskt i ditt närområde.

En gång i månaden sätts en ny R-Octenoltablett in och gasolflaskan P10 ska bytas. R-Octenoltabletter och gasol medföljer ej utan köps separat.

 • För ytor upp till 4000m²
 • Ljudlös och luktfri
 • Reducerar myggbeståndet på lång sikt
 • Väderbeständig – kan stå ute i regn
 • Enkel att montera och sköta

Fördelar

Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Hur fungerar Mosquito Magnet?

1. Lockar

Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj.

2. Fångar

När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik.

3. Kontrollerar

Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används.

Mosquito Magnet

Mosquito Magnet – din lösning mot knott och mygg! Perfekt för gårdar och djurägare som vill skydda sina djur från irriterande insektsbett. Med Mosquito Magnet, din pålitliga försvarare anpassad för nordiska förhållanden, är kvällen räddad för dig och dina djur. Denna myggfångare reducerar antalet mygg och knott drastiskt.