Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flugfälla & Flugfångare

Bli av med flugor med effektiva flugfällor och flugfångare! Vi är många som har problem med flugor inomhus och i stall, runt våra djur, i ladugårdar och andra miljöer. Hos oss på Granngården hittar du flugfällor som får bort bananflugor, husflugor och andra flygande insekter. Vi har allt ifrån flugfällor med klister till spiral och bete. Köp enkelt online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren.

Flugfälla inomhus och utomhus

Vi är många som har problem med flugor i hemmet och inomhus i andra miljöer. Hos oss på Granngården hittar du flugfällor för inomhusbruk i olika typer av utföranden och ändamål. Vi har allt ifrån fällor för bananflugor och blomflugor till husflugor och kvarnmott. Välj bland miljövänliga och ekologiska flugfångare för uterum, sommarstuga, husvagn och kontor. Vi har insektsdödare som utrotar flygande insekter men även flugremsor för inomhusbruk. För dig som proaktivt vill fånga flugorna utolmhus innan de hinner komma in i huset, är flugfällan Fly-City det perfekta alternativet.

Flugfångare i stall

För dig som har problem med flugor i stall och ladugårdar har vi både flugpapper, flugrulle, flugsnöre och insektsfällor. Tänk på att hänga flugpapper med klister nära en värmekälla eller där det finns ljus, då flugorna dras dit. Att använda just olika typer av flugfällor med klister är bra i miljöer där djur vistas, då det är helt giftfritt och sänder inte ut några kemikalier.

Köp flugfällor och flugfångare online på granngården.se eller i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
17 produkter

Visar sida 1 av 1