Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Taggtråd

Taggtråd till stängsel används för att skapa en avskräckande barriär och förhindra obehörig åtkomst genom dess vassa taggar. Ett effektivt sätt att öka säkerheten och skydda områden som kräver extra trygghet.

På Granngården hittar du taggtråd av hög kvalitet. Oavsett om du behöver stängsla din gård, skog eller tomt, har vi det perfekta alternativet för dig. Upptäck varför våra taggtrådar är det förstahandsvalet för lantbrukare och markägare.

Taggtråd kan även kallas och agera stängseltråd, pigtråd, skyddstråd, avgränsningstråd.

Högkvalitativ taggtråd för olika behov

Granngårdens väl utvalda taggtrådar är designade för att möta de högsta säkerhetsstandarderna. Beställ din taggtråd idag och stängsla din hage eller ditt område på ett snabbt, tryggt och enkelt sätt. Handla online eller besök någon av våra fysiska butiker.

Vanliga frågor:

Hur installerar jag taggtråd på rätt sätt?

För att installera taggtråd korrekt, se till att den är ordentligt spänd och säkrad på stadiga stolpar. Följ tillverkarens installationsanvisningar för bästa resultat.

Är taggtråd lämplig för användning runt en trädgård?

Taggtråd är främst utformat för lantbruksändamål och bör undvikas runt trädgårdsområden där människor regelbundet vistas. Välj andra typer av stängsel för trädgårdsapplikationer.


Köp taggtråd online på granngården.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1