Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggskydd Thermacell MR450 Svart

Art.nr:1250546

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Effektivt och lättanvänt myggskydd med integrerad bältesklämma som skapar en 20kvm myggfri zon. Perfekt för t ex uteplatsen eller campingresan! UN2037/3077
  • Levereras med 12 timmars myggskydd
  • Ljudlös och luktfri
  • Skapar en skyddande zon på ca 20m² (98% skydd)
  • Litet och behändigt men mycket effektivt myggskydd
  • Perfekt för t ex campingen, fiskeresan, vandringen, terrassen eller uteplatsen!
  • Med medföljande clips fäster du enkelt myggskyddet på ryggsäcken, bältet eller liknande

Produktdetaljer

Mycket effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk! Med Thermacell MR 450 slipper du otrevliga dofter, rökelser och kemikalier på din hud och framförallt slipper du myggen. Det effektiva myggskyddet utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en myggfri skyddszon på ca 20 kvm (98% skydd). MR 450 är dessutom utrustad med en smart zonindikator som visar när zonskyddet är optimalt.

Det portabla, ljudlösa myggskyddet är enkelt att ta med och har en integrerad bältesklämma som gör att den lätt kan fästas på ryggsäcken eller i bältet. Perfekt för t ex campingen, fiskeresan, vandringen, terrassen eller uteplatsen!

Thermacell MR 450 drivs med ett CR2032-batteri som medföljer och levereras med 3 myggmattor med myggmedel som tillsammans ger 12 timmars myggskydd. Från början är myggmattan blå men bleknar efterhand och blir till slut vit när den aktiva ingrediensen är slut, då är det dags att byta matta.

Oavsett modell används samma myggmedelsmattor, gaspatron och samma refiller.

Förpackningen innehåller:

1 st MR 450

3 st mattor med myggmedel (4 timmars myggskydd vardera)

1 st gaspatron

1 st CR2032-batteri

Kompletterande myggskydd köps till som refill om 12 timmar (1-pack), 48 timmar (4-pack) eller 120 timmar (10-pack).

Thermacell

Thermacell är din lösning mot mygg. I över två decennier har deras bärbara myggskydd, inklusive hölster, hållit mygg och knott borta, ljudlöst och nästan luktfritt. Med en Thermacell-enhet på bältet kan du njuta av sommaren utan myggmedel. Eller placera en Halo Mini på bordet för att förlänga de ljumma kvällarna på balkongen eller terrassen. Thermacell är ett gasdrivet, ljudlöst knott- och myggskydd som utsöndrar ett näst intill luktfritt myggmedel och täcker upp till 20 m².