Gå till huvudinnehållet

Myggskydd Thermacell MR450 Svart

Art.nr:1250546

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Effektivt och lättanvänt myggskydd med integrerad bältesklämma som skapar en 20 kvm myggfri zon. Perfekt för t ex uteplatsen eller campingresan!
  • Litet och behändigt men mycket effektivt myggskydd
  • Ljudlös och luktfri
  • Skapar en skyddande zon på ca 20m² (98% skydd)

Produktdetaljer

Mycket effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk! Med Thermacell MR 450 slipper du otrevliga dofter, rökelser och kemikalier på din hud och framförallt slipper du myggen. Det effektiva myggskyddet utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en myggfri skyddszon på ca 20 kvm (98% skydd). MR 450 är dessutom utrustad med en smart zonindikator som visar när zonskyddet är optimalt.

Det portabla, ljudlösa myggskyddet är enkelt att ta med och har en integrerad bältesklämma som gör att den lätt kan fästas på ryggsäcken eller i bältet. Perfekt för t ex campingen, fiskeresan, vandringen, terrassen eller uteplatsen!

Thermacell MR 450 drivs med ett CR2032-batteri som medföljer och levereras med 3 myggmattor med myggmedel som tillsammans ger 12 timmars myggskydd. Från början är myggmattan blå men bleknar efterhand och blir till slut vit när den aktiva ingrediensen är slut, då är det dags att byta matta.

Oavsett modell används samma myggmedelsmattor, gaspatron och samma refiller.

Förpackningen innehåller:

1 st MR 450

3 st mattor med myggmedel (4 timmars myggskydd vardera)

1 st gaspatron

1 st CR2032-batteri

Kompletterande myggskydd köps till som refill om 12 timmar (1-pack), 48 timmar (4-pack) eller 120 timmar (10-pack).

Thermacell

Är du på resande fot eller på altanen och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor. Thermacell fungerar genom att skapa en zon som är fri från mygg och andra blodsugande insekter. Det är en enkel och effektiv lösning som är enkel att använda och som fungerar utan behov av några batterier eller elanslutning.