Gå till huvudinnehållet

Musfälla Victor Multi-Kill M260

Musfälla för inomhusbruk som avger en stark elektrisk stöt som eliminerar musen på bara några sekunder. Kan fånga upp till 10 möss innan den behöver tömmas.

Egenskaper

Victor Multi Kill musfälla eliminerar en mus med en elstöt på några sekunder. Där traditionella musfällor bara fångar en gnagare kan denna musfälla från Victor förvara upp till tio möss innan den behöver tömmas. Fällan fångar upp till 150 gnagare på en uppsättning batterier. Den elektriska musfällan är enkel att använda - placera lämpligt bete, tryck på knappen och vänta. Ett grönt ljus blinkar en gång för att indikera att fällan fungerar ordentligt.

Det finns två vägar in i fällan, men ingen väg ut. På musfällans ena sida finns två trappor, denna sida ska placeras mot väggen. Mössen klättrar upp för en av de två trapporna för att nå Shock N’Drop Chamber där betet och metallplattorna är placerade. Inuti håller de avfasade facken musen på plats när den går på metallplåtarna för att nå betet. Denna kontakt utlöser en elstöt som dödar musen. När du betar, var noga med att inte lägga något bete direkt på metallplåtarna eftersom det kommer att ge systemet fel signaler.

Facket roterar automatiskt för att lägga ner musen i samlingslådan och återställer sig sedan själv för nästa mus. Lampan ovanför strömbrytaren blinkar grönt i upp till sju dagar för att indikera ett dödsfall. Ett gult ljus blinkar när samlingslådan är full och ett rött ljus blinkar för att meddela dig när du ska byta batterierna.

En inbyggd säkerhetsbrytare gör den säker att använda runt barn och husdjur och du kan tömma samlingslådan utan att behöva se eller vidröra mössen. 

  • Elstöt eliminerar mössen på några sekunder
  • Behållaren rymmer 10 möss
  • Dödar 150 möss per uppsättning batterier (batterier ingår ej)
  • Lätt att använda – bara att beta, slå på och tömma
  • Inbyggd säkerhetsbrytare och tunneldesign skyddar barn och husdjur
  • Giftfri

Glöm inte att köpa till 4 stycken AA/LR03-batterier!