Gå till huvudinnehållet

Kryddväxter Fröer

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta kryddfröer till din odling här! Att bjuda på en härlig mixsallad med färsk basilia från trädgården, smaksätta middagen med egenodlad persilja och timjan eller gå i trädgården och dofta på rosmarin och mynta. Kryddorna kan användas färska eller frysas in löpande under året så har du egna kryddor en lång tid framöver.

Ta reda på allt du behöver veta för att odla kryddväxter i vår stora guide!

Att så kryddor i trädgården bidrar med både doft och smak, de tappar ofta lite av sin styrka som just krydda när de tillåts gå i blom -men då gagnar de istället trädgårdens pollinatörer. Många, särskilt de fleråriga kryddväxterna, är oerhört tacksamma och produkcerar långt mer kryddor än en familj behöver, så det är sällan några problem att dela med sig lite till våra värdefulla bin.

Passa på att odla både grönsaksfröer och rotfruktsfröer i år utöver dina kryddor så får du en mänd goda maträtter på bordet både över sommaren och hösten. Kryddor som passar väl att odla i trädgården passar ju utmärkt i olika typer av soppor, grytor eller varför inte över ugnsrostade rotfrukter?

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, i planteringskrukor och ute i trädgårdslandet. Riktigt bra planteringsjord som är välgödslad och väldränerad, behövs också för att få bra resultat. Flertalet arter passar utmärkt att odlas i kruka.

I vårt breda sortiment hittar du allt inom kryddor, från citronmeliss till Portlak!

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Information om fröer online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
63 produkter

Visar sida 1 av 3

Kategorier