Gå till huvudinnehållet

Bladgrönsaker Fröer

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta fröer för alla bladgrönsaker du kan tänkas behöva till din odling här! Att bjuda på en härlig mixsallad från trädgården, eller riva parmesan över svartkål och gratinera i ugnen, eller woka pak choi i en smakrik och het räkwok är underbart. Och egenodlat smakar ju SÅ mycket bättre!

Bladgrönsakerna ligger väldigt nära våra kålväxter -en del av dem kan användas på flera olika sätt. De vi lyft ut just i segmentet bladgrönsaker är de som, oasett sitt ursprung, framförallt älskas pga. sina härliga blad. Matiga och oerhört nyttiga som förhöjer varje maträtt.

Bladgrönt är nyttigt! De är rika på antioxidanter, magnesium och kalium, vitamin K, vitamin A och vitamin C! Grundregeln för grönsaker och bladgrönsaker är "ju mer färg ju bättre för kroppen" och det stämmer faktiskt väl, det intensivt mörkgröna och mörkröda bladgrönt vi kan odla i trädgården är som sagt sprängfyllda med nyttigheter.

Vill du riktigt fascineras -så spenat skörda nyttigheter hela sommaren! Hur mycket spenat kan komma ur några få små frön? Jättemycket, svaret är jättemycket! Det samma gäller för sallatsfrö, imponerande brukar odlingarna bli!

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, i krukor och ute i trädgårdslandet. Riktigt bra jord behövs också för att få bra resultat.

I vårt breda sortiment hittar du allt inom bladgrönsaker, från mangold till machésallat!

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Information om fröer online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Filter
    • Populära
80 produkter

Visar sida 1 av 3

Kategorier