Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer

Berika din tillvaro med färg och smak! Välkomna Fröer & fröpåsar. Odla och njut av naturens alla underverk. Se din trädgård blomstra och låt din matlagning nå kulinariska höjder. Hos Granngården hittar du ett brett utbud – och fröer som trivs extra bra i ett nordiskt klimat!

Köp Fröer hos Granngården.se

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Att kunna bjuda på sallad från trädgården, smaksätta middagen med chili, plocka kamomill till kvällsteet och njuta av solvarma grönsaker. Livet blir lite bättre då.

För ett nordiskt klimat – odla med glädje!

Att odla och skörda sina egna grönsaker, kryddor och blommor är en tillfredsställande upplevelse som lockar allt fler, och utgör en utmärkt start för den som är nyfiken på trädgårdslivet.

👉 Våra frösorter är särskilt anpassade för det nordiska klimatet, genomgår strikta KRAV- och ekologiska certifieringar och erbjuder en hög grobarhet. Så utforska glädjen i odling med våra kvalitetsfröer som kan planteras både i pallkrage, minidrivhus och miniväxthus och i krukor.

Trädgårdsprakt i varje frö

I vårt breda sortiment hittar du allt från rotfrukter som morot och rödbeta till kryddor, sallad, vackra blommor – och kattgräs! De turas om på prispallen, men favoriter som zinnia, luktärt, ängsblommor, rosenskära, perenner och stockrosor – vilka hjärtekrossare!

👉 Läs på påsarna om eventuell förodling inomhus eller om de kan direksås ute i trädgårdslandet. I början är det perfekt att använda små krukor eller pluggbrätten. De små plantorna ska sedan planteras om i en större kruka så de får en fin tillväxt. Tänk på att det krävs rejält med ljus. Och du – finns det inte tillräckligt mycket naturligt solljus så unna dina växande kompisar en växtlampa.

Från frö till tallrik

Upplev smakexplosionen hemma! Odla och ät dina egna kreationer. Våga prova dig fram, och mixa loss vid valet av dina utvalda odlingsfavoriter. Två extra populära kandidater är smakrika tomater och kryddigt intensiv chili. Sötma och hetta, alltså. En perfekt smakkombo för kreativa kockar och finsmakare!

👉 Hos oss på Granngården hittar du ett riktigt stort och brett sortiment av Nelson Garden-fröer.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i förkultiveringen i minidrivhus och miniväxthus eller utomhus under säsong i pallkrage och krukor.

Ekologiska fröer

Odla med omtanke – och kvalitet! Granngården erbjuder ett urval av helt ekologiska fröer för en medveten start på din odlingserfarenhet. Och även via Eco Grow hittar du KRAV-märkta kvalitetsfröer. Lite här, lite där, men de flesta av våra fröer – inklusive fina frön från Nelson Garden – är just ekologiska. Bra att veta, liksom.

Köp fröer hos Granngården

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla grönsaker, kål, tomater, chili, sommarblommor, kryddor eller rotfrukter i trädgård eller inomhus. Handla fröer online eller hos din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
739 produkter

Visar sida 1 av 25