Gå till huvudinnehållet

Rotfrukter Fröer

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta rotfruktsfröer till din odling här! Att bjuda på en härlig matig grönsakssoppa med rotfrukter från trädgården, eller smaksätta en mustig gryta med persiljerot och morötter, det är en härlig känsla. rotfrukter är också perfekta att rosta i ugnen på olika sätt, bara skär ner dem i mindre bitar, ringla över olivolja och lite flingsalt och att sedan krydda upp den med egenodlad timjan, rosmarin eller mejram förhöjer upplevelsen ytterligare. Alla våra fröer av kryddväxter.

Störst inom rotfruktskategorin är absolut morötter. Vi har både krispiga tidiga sommarmorötter, som äts allra bäst direkt från trädgårdslandet, till rejäla vintermorötter som tål lagring.

Rotfrukterna är tacksamma för de håller ofta för längre lagring och kan skördas sent inpå hösten. Flera arter är också mycket c-vitaminrika.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, växthus, minidrivhus och på friland. Riktigt bra jord behövs också för att få bra resultat.

I vårt breda sortiment hittar du allt inom rotfrukter, från majrovor till rättika!

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Information om fröer online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
55 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier