Gå till huvudinnehållet

Myggfångare Mosquito Magnet Independence

Independence är en sladdlös myggfångare med hög prestanda. Myggdödaren Independence lämpar sig för platser med stora mygg- och knottproblem eller där större ytor önskas täckta. Då myggmaskinen är sladdlös är den även lämplig på platser som saknar tillgång till elektricitet.

Egenskaper

Egenskaper för Myggfångare Mosquito Magnet Independence 
Mosquito Magnet Independence är sladdlös och drivs av gasol. Vid själva uppstarten används ett uppladdningsbart batteri. (Batteriet laddas i den medföljande batteriladdaren. Fulladdat batteri räcker till ca 15 starter). Independence är utrustad med ett stort fångstnätet, vilket innebär färre tömningar.

Myggfångare Mosquito Magnet Independence passar på platser med stora myggproblem, samt ställen där elektricitet inte finns. Oberoende tester visar att Mosquito Magnet närmast kan eliminera mygg, knott och andra blodsugande insekter från stora områden. Myggfångaren är både ljud och doftlös. Den är också väderbeständig vilket gör att den kan stå ute i regn.

Mosquito-fällorna börjar fånga myggor, knott och andra blodsugande insekter direkt efter start. Märkbart resultat redan första veckan. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Enkel att använda år efter år.

Octenolparfymen är nödvändig för att maskinen ska fungera effektivt. En tablett är inkluderad i maskinen och räcker i en månad. Octenol säljs separat i 3-pack.

Gasolförbrukningen till Mosquito Magnet är ca en tub PK10 eller P11 per månad. För optimal effekt bör du rengöra med en rengöringspatron vid varje byte tankbyte.

Fördelar 
Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Hur fungerar Mosquito Magnet? 
1. Lockar 
Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj.

2. Fångar 
När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik.

3. Kontrollerar 
Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används.

Arbetsområde
4000 m²

OBS! Gasoltub ingår ej.

  • Använder inga skadliga kemikalier
  • Ljud och doftlös. Arbetsområde 4000 kvadratmeter
  • Väderbeständig, kan stå ute i regn.