Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ettåriga sommarblommor Fröer annueller

Fröer till sommarblommor – en explosion av färg och skönhet. I trädgård och på balkong. Vinka hej till förtrollande frön och som bär på löften om en blomstrande sommarsäsong med sina livliga nyanser och doftande blommor. På Granngården hittar olika frösorter till ettåriga sommarblommor.

Fröer till ettåriga sommarblommor, även kända som annueller, är en finfin möjlighet till att skapa en färgrik och livfull trädgård eller balonglåda – varje år. Från vackra petunior och praktfulla ringblommor, till glada solrosor och delikata sommaraster.

Att bjuda ögonen och våra bin på en vacker blomsterrabatt under den varma säsongen är härligt. Att kombinera ettåriga blommor med fleråriga växter i rabatten gör det enklare att få en rabatt som är vacker från tidig vår in på sena hösten. Ta reda på allt du behöver veta om sommarblommor!

Sommarblommor från frö: Färgrika trädgårdsskatter

När fröna har såtts är det viktigt att hålla jorden fuktig tills de börjar gro. När plantorna har etablerats och börjar växa kan du tunna ut dem för att ge dem tillräckligt med utrymme att växa och blomstra ordentligt. Genom att ge dem rätt mängd solljus, vatten och näring kommer dina ettåriga sommarblommor att blomstra och sprida glädje i din trädgård hela säsongen.

Det bästa med ettåriga sommarblommor från fröer är den otroliga mångfalden av färger, former och dofter de erbjuder. Oavsett om du planterar dem i rabatter, krukor eller hängande korgar kommer dessa blommor att lysa upp din trädgård och locka till sig fjärilar, bin och andra pollinerare.

Omsorg för ettårig växt

Med rätt omsorg kommer dina sommarblommor att förvandla din trädgård till en blomstrande oas under hela säsongen. Många sorter, trots att de kallas ettåriga, har förmågan att självså sig och återkomma år efter år, vilket ger kontinuerlig skönhet och glädje till din trädgård.

Vi har även särskilt anpassade fröblandningar för att ge en mixad sommarrabatt med växter som attraherar bin och fjärilar.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i förkultiveringen i minidrivhus och miniväxthus eller utomhus under säsong i pallkrage och krukor.

Köp frön till rotfrukter hos Granngården

Upptäck vårt sortiment av fröer för ettåriga sommarblommor (annueller). Egenodlat är bäst! Hitta dina sommarfröer och sätt igång att odla – redan idag! Handla online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
231 produkter

Visar sida 1 av 8