Gå till huvudinnehållet

Ettåriga sommarblommor Fröer annueller

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta fröer till de ettåriga sommarblommorna, som är så slående vackra i rabatterna, här! Att bjuda ögonen och våra bin på en vacker blomsterrabatt under den varma säsongen är härligt. Att kombinera ettåriga blommor med fleråriga växter i rabatten gör det enklare att få en rabatt som är vacker från tidig vår in på sena hösten. Ta reda på allt du behöver veta om sommarblommor!

Klassiska tagetes, ringblommor och luktärter eller varför inte prova på spännande färgställningar som svart blåklint, dovt röda imponerande rävsvansar eller vaniljvita solrosor! Annueller dvs ettåriga växter passar väl både i kruka och rabatt, de blommar rikligt, vilket kräver mycket näring, därför behöver de en näringsrik jord.

Flera arter räknas som ettåringa men i praktiken blommar de hela sommaren, sätter frö som faller ner i rabatten och kommer därefter upp igen nästa år. Oerhört tacksam rik blomning med bara vatten och näring!

Vi har även särskilt anpassade fröblandningar för att ge en mixad sommarrabatt med växter som attraherar bin och fjärilar.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i förkultiveringen i minidrivhus och miniväxthus eller utomhus under säsong i pallkrage och krukor.

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla redan idag! Information om fröer online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Filter
    • Populära
228 produkter

Visar sida 1 av 8

Kategorier