Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Microgreens Fröer

Microgreens – en smakexplosion av vitaminer! Med fröer till microgreens tar du det första steget. Låt dem sedan växa och förvandla dina sallader, bowls och mackor till något extraordinärt. Upptäck vårt sortiment av microgreens-fröer. Kraftfulla frön som ger dig näringsrika och smakrika mikroblad för din hemodling.

Microgreens, även kallat mikroblad, eller med stavningen mikrogreens, refererar till små, späda gröna växtskott som skördas när de är bara några veckor gamla. veckor gamla. Odla mikrogrönt och microgreens – groddar och skott!

Nytänkande tradition med microgreens

Att odla och äta dessa godsaker i salladen och på mackan är både väldigt traditionellt (alla kommer ihåg barndomens smörgåskrasse) men också nytänkande där en större variation av olika växter odlas och äts upp tidigt – när de fortfarande är en grodd.

Smaken på mikrogrönt från exempelvis rättika, groddar, linsmix och broccoli går igenom även i den lilla grodden – men med fräschare och spädare smak.

Groddarna är sprängfyllda med vitaminer och perfekta till olika typer av sallader, bowls och mackor. Självklart tillsammans med egenodlade bladgrönsaker från frö.

Sen att det är oerhört enkelt att grodda fröerna gör inte saken sämre!

Microgrönt – så gör du!

  • Skölj fröna från de växter du vill testa att grodda.
  • Placera i fuktig miljö! Odla på hushållspapper eller på en wettextrasa. De kan även odlas i burkar.
  • Grodden börjar bryta igenom fröskalet efter någon eller några dagar.
  • För stora frön från exempelvis gula ärtor, som har supergoda ärtskott och växer snabbt – de kan du även plantera i krukor.

En smakrik oas av vitaminer

Microgreens-fröer är nyckeln till en smakexplosion och näringsrika tillskott till din kost. Med vårt sortiment av microgreens-fröer kan du odla små, späda gröna skott som förvandlar dina rätter till något extraordinärt.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att odlas i miniväxthus och minidrivhus och krukor inomhus. I vårt breda sortiment hittar du allt från krasse till rättika.

Köp Mikrogreens-fröer hos Granngården

Sätt igång att odla redan idag! Tillsammans med barnen? Lätt och roligt! Handla fröer online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1