Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flexikorg

Flexikorg – en mångsidig förvaringslösning i hållbar plast. Passar perfekt för olika användningsområden, både inomhus och utomhus. Oavsett om det är i hemmet, trädgården, stallet, garaget eller på arbetet, så är denna korg en pålitlig och slitstark följeslagare tillverkad i UV-beständig polyetenplast. Finns i olika storlekar och färger.

Flexibla och väderbeständiga korgar som är byggda för att hålla. Jajamen! Flexikorgar kan användas till precis allting! Från fågelbad till foderbaljor eller som trädgårdskorg för att samla in vårens primörer. Här – fler förvaringskorgar! De passar perfekt i stallet, på gården eller varhelst du behöver rejäl förvaring som håller.

Flexikorg – mångsidig & praktisk förvaring

Korgen är lätt och smidig att hantera och du kan enkelt bära den med endast en hand då de båda handtagen går att föra samman. Flexikorg eller Flexitubs, som de också kallas, från Red Gorilla är tillverkade av hållbar och UV-beständig plast.

En perfekt kompis till många olika användningsområden; i hemmet och i trädgården, i stallet och på hönsgården. Livsmedelsgodkända och användbara för att servera mat till djur (häst- och husdjurssäkra korgar). Och mycket, mycket mer 👇👇

  • Perfekt för att lagra, transportera och samla trädgårdsavfall.
  • Användbar vid skörd av grönsaker.
  • Praktisk för att transportera verktyg och redskap.
  • Utmärkt för att flytta grus och jord.
  • Fungerar bra för att samla regnvatten och vattna växter.
  • Passande för att lagra och hämta ved till brasan.

Köp flexikorg hos Granngården

Utforska flexikorgen hos Granngården – din allt-i-ett lösning för förvaring och hantering av olika behov! Med dess robusta design och enkelhet gör Flexikorgen från Red Gorilla alla uppgifter, från trädgårdsarbete till vardagliga ärenden, till en smidigare och mer organiserad upplevelse.

Kategori & Filter
    • Populära
32 produkter

Visar sida 1 av 2