Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trädgårdsspade

En trädgårdsspade är ett måste för alla som vill göra trädgårdsarbetet på ett effektivt och smidigt sätt. Den är perfekt för att gräva upp jord, plantera blommor, skapa rabatter och mycket mer. Hos Granngården hittar du ett brett utbud av trädgårdsspadar i olika storlekar och utföranden för att passa dina behov. Men också många andra trädgårdsredskap som är givna att ha tillgängligt när det ska piffas och fixas i trädgården!

Kantspade och grävspade - kusin till trädgårdsspade

Utöver trädgårdsspadar kan du även hitta kantspadar och grävspadar i vår kategori. Kantspaden, även kalla kantjärn, har en helt rakt blad eller kant för raka snitt. Nästan som en skyffel. Bra för att göra raka kanter mot gräsmattan eller stigkanten.

Grävspaden är mer spetsigt formad i bladet. Den är även lite djupare och lämpar sig bättre för att gräva där det är mer besvärligt och mer krävande jord och mark. Kanske för att gräva djupare och vid flytt av växter.

Dessa båda är också oumbärliga verktyg för trädgårdsarbetet och är perfekta för att skapa kanter runt rabatter och gräsmattor, samt gräva mindre hål för att plantera blommor eller mindre buskar. Spadar som är din kompis när du ska odla och plantera!

Välj rätt trädgårdsspade för dina behov

När du väljer en trädgårdsspade är det viktigt att tänka på vad du ska använda den till. En mindre spade kan vara perfekt för mindre projekt, medan en större spade är mer lämpad för större trädgårdsarbeten. Tänk också på handtagets längd och material för att se till att spaden ligger bekvämt i handen och är lätt att använda.

Handla din trädgårdsspade hos Granngården idag

Oavsett vilken typ av trädgårdsspade du letar efter hittar du den hos Granngården. Vi har ett brett sortiment av spadar och verktyg för trädgårdsarbetet, så att du kan hitta precis det du behöver för att göra din trädgård vacker och frodig. Beställ din trädgårdsspade online idag och få den levererad direkt hem till dig!

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1