Gå till huvudinnehållet

Planteringsspade

Här nedanför hittar du information om våra olika planteringsspadar, även kallade blomsterspade eller odlingsspade, som hjälper dig att skapa en vacker och välskött trädgård, rabatt eller odling.

Vilken planteringsspade passar dig bäst?

En planteringsspade är oumbärlig för att plantera blommor, fröer och perenner i trädgården. Det är också viktigt att välja rätt typ av spade för ditt specifika behov.

Vilken material är bäst för din planteringsspade?

Våra planteringsspader finns i olika material för att passa dina behov och din budget. Om du behöver en planteringsspade som är lätt att hantera är en spade i plast eller aluminium ett bra val.

Om du däremot behöver en mer robust spade som kan hantera tyngre belastning, är en spade i stål att föredra. Våra planteringsspader i stål är tillverkade av kvalitativt stål och är slitstarka och tåliga nog att hantera alla dina trädgårdsbehov.

Våra olika varumärken av planteringsspadar

Vi erbjuder ett brett utbud av planteringsspade från olika varumärken, inklusive vår egen Granngården-spade. Våra planteringsspadar från andra varumärken inkluderar bland annat Fiskars och Gardena. Alla dessa märken har ett gott rykte inom trädgårdsindustrin och våra spadar är av högsta kvalitet.

Köp planteringsspade i våra butiker eller direkt online här!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier