Gå till huvudinnehållet

Snöskyffel

En praktisk snöskyffel är din snabbaste hjälp under snöiga vintermånader. Med en snöskyffel skottar du enkelt undan snö på uppfarten, gångbanan eller framför bilen. Det är dessutom perfekt att ha en snöskyffel i bagaget om du kör i snöig terräng där hjulen lätt fastnar i snön.

Hos oss på Granngården hittar du ett brett urval av snöskyfflar av hög kvalitet från välkända varumärken som Fiskars, Masi och Plastkon. Beställ snöskyffel online eller köp i butik! Missa inte heller vårt breda sortiment snöslädar, snörakor, snöslungor från AL-KO, Stiga och Ariens, snökäppar och andra smarta snöredskap.

Fiskars snöskyffel hos Granngården

I vårt sortiment finns högkvalitativa snöskyfflar från Fiskars med plastbelagt aluminiumskaft och ergomomiskt handtag. Även bladet i sig är tillverkat av kraftfull aluminium och själva skyffeln har långt skaft så du inte behöver böja dig och slita onödigt på ryggen. Väljer du en skyffel från Fiskars kan du vara säker på att du får en produkt med lång livslängd och oklanderligt utförande.

Snöskyffel aluminium - Fiskars, Masi och Plastkon

Alla våra snöskyfflar är tillverkade med delar i aluminium och därför både slitstarka och fryståliga. Vi har snöskyfflar från Plastkon som är fryståliga ner till 40 grader. Även våra snöskyfflar från Masi, ett finskt kvalitetsmärke inom snöredskap, har aluminiumförstärkt blad. För dig som är på jakt efter en snösläde från Masi hittar du även det hos oss på Granngården.

Snöskyffel online på granngården.se

Köp din snöskyffel online på granngården.se eller besök din lokala butik. Spana också in vårt andra snösortiment fullt av snöslungor, vägsalt, snökäppar och snökedjor. Välkommen till oss!

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier