Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Prydnadsgräs Fröer

Fröer för Prydnadsgräs – din trädgård ropar hipp, hipp, hurra! Odla fram en touch av naturlig skönhet och elegans. Upptäck variationen av prydnadsgräs och dekorera en livfull utomhusmiljö – med hjälp av vårt frösortiment. Låt din trädgård dansa i vinden med prydligt prasslande grässtrån, helt enkelt.

Fröer till dekorgräs, som prydnadsgräs också kallas, erbjuder en fantastisk möjlighet att addera struktur och skönhet till din trädgård. Fint blir det! I väldränerad och mager jord, hand i hand med en mångfald av fröer, kan du skapa en unik och livlig utomhusmiljö som kittlar dina sinnen.

Dekorgräs – fröer för trädgårdens charm

Olika sorters prydnadsgräs ger trädgården en naturlig elegans och kan användas för att rama in rabatter, mjuka upp stenpartier eller skapa vackra kontraster mot andra växter. Eller så testar du prydnadsgräs i kruka. Hos Granngården hittar du – oavsett – magnifika frösorter.

Dekorgräs är ett vackert tillskott i många rabatter. De bidrar med färg, form och struktur. De passar utmärkt att kombinera med fröer till perenner i rabatten som sen livas upp med fröer till sommarblommor. Då får du en stabil bas som kommer tillbaka år efter år samtidigt som det ger utrymme att ändra färg, form och stil år till år.

I Granngårdens sortiment finns fröer från Nelson Garden som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet. I vårt breda sortiment hittar du allt från ekorrkorn till blåsvingel!

Tips! 👉👉 För dig som letar efter färdiga växter av prydnadsgräs kan du spana in vår sida för det.

Flerårig magi!

Stora grässorter är oslagbara som spektakulära blickfång i trädgården. Samtidigt kan mindre sorter av dekorgräs passa perfekt i sällskap med andra växter i rabatten eller i en elegant kruka. Det som gör de fleråriga prydgräsen så speciella är deras förmåga att behålla sin skönhet året runt.

Dessutom kan flera sorter med vippor torkas och få ett fortsatt liv som vackra inredningsdetaljer inomhus. Med ett brett utbud av fleråriga prydnadsgräs kan du förvandla din trädgård till en blomstrande oas som inspirerar och förtrollar året runt.

Köp frön till dekorgräs hos Granngården

Upptäck vårt sortiment av frön till prydnadsgräs! Egenodlat är bäst! Handla online på granngården.se och i din lokala Granngården-butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1