Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Blomsteräng - Fröer

Fröer till blomsterängar – andrum för själen. Vackra, svävande skönheter. I din trädgård. Klöver och prästkrage, blåklint och färgkulla. Så din egen blomsteräng av vilda blommor och andas ut. Hos Granngården hittar du rätt fröblandning till din blomsteräng.

I din strävan efter en frodig och naturlig trädgård – då har du kommit rätt! Harmoni och stunder av lycka finner du i en svävande blomsteräng. Vild och vacker, på en och samma gång.

Frön till din blomsteräng

Granngården underlättar valet av rätt fröblandning till din blomsteräng. Vårt sortiment är det bästa av två världar; en fridfull äng av vilda blommor och en livsviktig bostad för bin, fjärilar och andra pollinerare. Många nyttoinsekter kommer på besök!

Våra fröer är noggrant utvalda för att passa olika jordtyper och växtförhållanden, så oavsett om du har en solig eller skuggig plats, lerjord eller sandig mark, kan vi hjälpa dig att hitta rätt fröblandning för att förvandla din trädgård till en blomstrande äng av liv och färg. Om ditt sommarhjärta bultar lite extra, spana då in vårt fröutbud av sommarblommor. Sommaräng – javisst!

4 tips: Så skapar du din blomsteräng!

Vild och vacker, precis som du. Hej, hej, blomsteräng! Här är 4 kloka tips:

  1. Förbered platsen genom att gräva bort gräset och blanda upp jorden. Undvik att lämna kvar gräsklipp.
  2. Så ängsväxterna med frön från vilda växter eller köp fröblandningar.
  3. Vid skörd, använd en lie eller slåtterbalk för att ta bort gräs och blommor.
  4. Mot våren, vårstäda ängen genom att räfsa bort döda löv och kvistar.

Fröer till din blomsteräng

Utforska vårt sortiment av fröer till blomsterängar och låt din trädgård blomstra med en touch av naturlig skönhet och vild charm. Köp dina frön smidigt och enkelt hos Granngården! Online eller i butik.

Psst! Kärt barn har många namn (jo, du har hört den förut, va?). Men så är det. Även här, gällande blomsterängsfröer. Vissa säger blomsterfröer, fröblandning och blomsterblandning. Medan andra säger ängsblommor och fjärilsblandning.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1