Gå till huvudinnehållet

Pump Gardena 4700/2 Inox Auto för regnvattentunna

Det bekvämaste sättet att använda din regnvattentunna! Gardena 4700/2 inox auto är en kraftfull och robust vattenpump med lång livslängd.

Egenskaper

Gardena 4700/2 inox auto är en extra kraftfull och robust vattenpump för regntunna och har utformats med fokus på funktionalitet, effektivitet och användarvänlighet. Vattenpumpen passar vid högt tryckbehov och har en kapacitet på 4 700 l/h vid ett tryck på 2,3 bar. Det massiva, högkvalitativa höljet i rostfritt stål garanterar stabilitet och lång livslängd.

Vattenpump 4700/2 har en automatisk av-/på-funktion för automatisk drift och skydd mot torrkörning och den automatiska manometerbrytaren slår på och av pumpen automatiskt i förhållande till det aktuella vattenbehovet. Det patenterade teleskopröret i lätt och hållbart aluminium går enkelt och snabbt att justera till precis rätt höjd för just din regnvattentunna (760–960 mm) vilket innebär att du kan leda vattnet över kanten på tunnan utan spill eller böjda slangar. Pumpens inbyggda filter är lätt att rengöra och förhindrar att pumpen och anslutningsanordningarna blir smutsiga eller skadas.

Med den medföljande reglerventilen kan du enkelt ändra flödet eller stänga av slangen för att stoppa flödet helt. Pumpen är mycket enkel att flytta och för att förhindra att anslutningskabeln hamnar i vägen hänger du den över det stadiga röret som du därefter kan använda som ett bekvämt och greppsäkert handtag för att enkelt lyfta och bära pumpen.

Vattenpump 4700/2 inox auto kan användas i kombination med en bevattningsdator, tillsammans med en strålpsitol eller enkelt anslutats till exempelvis Gardenas oscillerande vattenspridare AquaZoom.

Gardena -Pålitliga trädgårdsprodukter för fritidsodlare och proffs.

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner