Gå till huvudinnehållet

Bevattningspump Gardena 4100 Silent Set

Art.nr:1269324

Set med Gardena trädgårdspump 4100, 20 m trädgårdsslang, 3,5 m sugslang med sugfilter och backventil, ett sprutmunstycke och anslutningsdelar.
  • Allt ingår för att komma igång!
  • Väderbeständig - kan stå ute i regn
  • Fem års garanti vid registrering online

Produktdetaljer

Gardenas mycket effektiva bevattningspump 4100 har en låg energiförbrukning på 550 w/h, ett flöde på 4100 l/h och ett tryck av 3,6 bar. Pumpen kan pumpa ner till åtta meters djup.

Gardena Silent 4100 är mycket robust och tack vare slitstarka material som rostfritt stål och keramiska tätningar är den mycket hållbar. Det termiska skyddet skyddar motorn från överbelastning. Gummifötterna ger dessutom en tyst pump och gör att vibrationerna är låga.

Den praktiska, väderbeständiga bevattningspumpen påverkas inte av fukt, kontinuerligt regn eller hård sol och kan därför förbli ute under hela trädgårdssäsongen.

Det ergonomiska handtaget gör pumpen enkel att bära och med hjälp av en dräneringsventil tömmer du pumpen lätt och den skyddas mot frostskador.

Levereras med Gardena trädgårdspump 4100, 20 m trädgårdsslang, 3,5 m sugslang med sugfilter och backventil, ett sprutmunstycke och anslutningsdelar.

Gardena ger en femårig garanti efter online-registrering.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.