Gå till huvudinnehållet

Lera Hasselfors Jordkompisar 4L

Art.nr:1262243

Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Lera hjälper torra eller utsatta jordar att hålla kvar fukt och näring och leran kan även användas för att göra fröbomber.

Produktdetaljer

Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord och på så sätt även ditt odlingsresultat. Jordkompisar är en serie produkter som inte är gödsel utan ingredienser du blandar i din trädgårdsjord, kompostjord eller pås-jord för att tillföra nya egenskaper till jorden. Perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Jordkompisar passar både nyfikna nybörjare och passionerade trädgårdsälskare och tillför jorden och växerna det lilla extra.

Med Hasselfors Lera adderas fukt och näringshållning till din jord. Leran hjälper torra eller utsatta jordar att hålla kvar fukt och näring vid odling i kruka, i rabatter eller i pallkrage. Jordkompisen Lera passar även bra att använda om du vill tillverka fröbomber.

Blanda 1–2 delar Hasselfors Lera i 8 delar jord. För balkongodling eller krukodling i utsatta lägen är ett tips att blanda 2 liter lera till en 50-literssäck Hasselfors U-Jord så att jorden blir mer vattenhållande.

Specifikation: Torr lera, granulat 2-6 mm

Engelskt namn: Clay

Kvaliteter: Skånsk lera, fri från ogräs och nematoder

Volym: 4 liter

I serien Jordkompisar från Hasselfors ingår Lera, Odlingssand, Biokol, Maskgödsel och Pimpsten. Alla Jordkompisar bär på symbolen 100% naturligt vilket innebär att alla ingredienser kommer från naturen och du kan tryggt använda dem i din odling. 

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård, krukor och trädgårdsland som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.