Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Biokol Hasselfors Jordkompisar 4L

Art.nr:1262242

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Biokol gynnar din jords näringshållning och mikroliv och gör jorden rikare vid odling i kruka, rabatt eller i pallkrage. Binder långsiktigt kol i marken.
  • Gynnar näringshållning och mikroliv i din jord
  • Klimatpositivt, binder långsiktigt kol i marken
  • Perfekt för dig som vill skapa din egen jord
  • Skapar en rik jord med god näringshållning
  • Gödselfritt
  • Volym: 4 liter

Produktdetaljer

Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord och därmed även ditt odlingsresultat. Jordkompisar är en serie produkter som inte är gödsel utan ingredienser du blandar i din trädgårdsjord, kompostjord eller pås-jord för att tillföra nya egenskaper till jorden. Perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Jordkompisar förbättrar helt enkelt din jord och passar såväl nyfikna nybörjare som passionerade trädgårdsälskare.

Med Hasselfors Biokol i din jord gynnas mikrolivet och bildningen av Mykorrhiza vilket ger starkare växter vid odling i kruka, rabatt eller i pallkrage. Genom att använda Biokol förbättrar du inte bara din jord utan du hjälper dessutom samtidigt till att göra en klimatinsats eftersom denna Jordkompis binder grundämnet kol i marken och bidrar till ett bättre klimat.

Jordkompis Biokol blir bäst om du först laddar den med näring och mikroliv, då fungerar den sedan som en näringsdepå i jorden. Du kan göra detta genom att ladda biokolen med maskgödsel eller vattna den med till exempel lakvatten från kompost, urin eller flytande växtnäring. Ska du plantera i en besvärlig lerjord är ett tips att blanda befintlig jord med Biokol och kompost/barkmull.

Specifikation: Biokol av trä 0-5 mm

Engelskt namn: Biochar

Kvaliteter: Klimatpositivt – kol från luften binds i marken

I serien Jordkompisar från Hasselfors ingår Biokol, Odlingssand, Lera, Maskgödsel och Pimpsten. Alla Jordkompisar bär på symbolen 100% naturligt vilket innebär att alla ingredienser kommer från naturen och du kan tryggt använda dem i din odling.

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård, krukor och trädgårdsland som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.