Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo Inshape 15kg

Art.nr:1238886

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En strukturrik och fullt vitaminiserad müsli från Pavo. Med naturliga antioxidanter och är speciellt framtagen för att stödja hästar under viktminskning.
  • Optimalt stöd under viktminskning
  • Högkvalitativt protein stödjer fettförbränning
  • Främjar musklernas återhämtning
  • Mycket lågt energiinnehåll
  • Mycket lågt innehåll av socker & stärkelse
  • En del av Pavo InShape-program

Produktdetaljer

Hästfoder Pavo InShape är en strukturrik och helt vitaminiserad müsli med naturliga antioxidanter, särskilt utvecklad för att stötta hästar optimalt under viktminskning. Förutom protein av en unikt hög kvalitet (metionin) som ökar fettförbränningen innehåller Pavo InShape även en extra stor mängd protein som hjälper musklerna att återhämta sig efter arbetet och förebygger att musklerna bryts ned.

Pavo InShape förser din häst med alla nödvändiga vitaminer, mineraler och spårämnen som behövs dagligen. Den spannmålsfria müslin har dessutom ett mycket lågt socker-, stärkelse- och energiinnehåll. I kampen mot kilona är det nämligen viktigt att hästen inte får någon extra energi och den låga socker- och stärkelsehalten stödjer hästar med en rubbad metabolism (som ofta orsakats av övervikt).

Pavo InShape är en del av Pavo InShape-programmet som skapades för att hjälpa överviktiga hästar och ponnyer att gå ner i vikt på ett ansvarsfullt och hälsosamt sätt. Viktminskningsprogrammet har satts samman av experter och består av tre delar: hästhållning, träning och utfordring. Genom att kombinera dessa tre kommer du att uppnå ett optimalt resultat med en välmående häst!

Hästfodret passar för:

- hästar och ponnyer som aktivt arbetar för viktnedgång

- hästar och ponnyer som deltar i Pavo InShape-programmet

Innehåll: Lusern, Soja(böns)mjöl rostade non-GMO, Gräspellets av timotej, Potatisprotein, Morotsflingor, Linfröolja, Ärt flingor, Vetehalm, Rörmelass, Natriumklorid, Kalciumkarbonat

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo Inshape 15kg på pall?

En pall består av 36 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder.