Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Guldvattenkanna Guldkannan Towa

Art.nr:1270086

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Guldkannan Towa är en kombinerad vattenkanna och potta utformad för att ta tillvara på guldvatten som ger din jord och dina växter all näring de behöver.
  • För dig som vill odla med guldvatten
  • Kombinerad vattenkanna och potta
  • Svensktillverkad och ergonomiskt utformad
  • Lätt att vattna med och bekväm att sitta på
  • Rymmer ca 10 liter och klarar belastning upp till 150kg
  • Ger din jord och dina växter all den näring de behöver

Produktdetaljer

Det miljövänliga valet för dig som vill ge dina växter en skjuts! Med den kombinerade vattenkannan och pottan Guldkannan Towa kan du enkelt odla med guldvatten i din trädgård och ge jord och växter all den näring de behöver.

Guldvatten har använts i tusentals år och innehåller massor med näringsämnen som dina växter älskar, bl a det viktiga kvävet, fosforn och kaliumet. Det flytande guldet blandas till av 1 del kiss och ca 10 delar vatten beroende på vilken växt som ska vattnas, tid på säsong och växtplats. Den egenproducerade växtnäringen vattnar du sedan på jorden vid allt du vill ska växa så det knakar.

Den ergonomiskt utformade guldvattenkannan är både enkel att bära och bekväm att sitta på. Den rymmer ca 10 liter och klarar en belastning på upp till 150 kg. Höjden är 25,5 cm ner till marken och om du behöver komma upp ytterligare en bit kan du ställa din Guldkanna på en liten pall eller liknande. Det hjärtformade locket och medföljande kork gör att du enkelt kan försluta kisskannan för att undvika eventuell lukt samt bevara kvävets hållbarhet.

Den svensktillverkade Guldkannan Towa har vunnit både miljö- och designpriser och är tillverkad i polypropen (PP) som är en plast helt utan ämnen som anses farliga för hälsa och miljö.

Så sätt dig bekvämt, kissa, häll vatten i kannan, sätt på locket och börja vattna, svårare än så är det inte! Dina växter kommer att tacka dig.

Läs mer om Guldvatten.

Guldkannan Towa

Guldkannan AB tillverkar och säljer Guldkannan Towa, en kombinerad vattenkanna och potta som används för att tillföra värdefull växtnäring och skapa ett ekologiskt kretslopp i vår vardag. Svensk design, och svensk tillverkning i hjärtat av Eskilstuna. En sak är säker: Guldkannan Towa har blivit en praktisk gödslingskompis i hem och trädgårdar världen över.