Gå till huvudinnehållet

Ridhjälm Hansbo Sport Mips Vision Glossy Svart

Stilren ridhjälm med Mips säkerhetssystem som minskar risken för hjärnskador vid sneda islag. Med bred skärm, glansig yta och sex ventilationsöppningar.

Egenskaper

Ridhjälm Vision Glossy från Hansbo Sport är utrustad med Multi-directional Impact Protection System (Mips) som är ett säkerhetssystem utvecklat för att minska risken för hjärnskador vid sneda islag.

Den stilrena svarta hjälmen med glansig yta har bred skärm och panel med totalt sex ventilationsöppningar. Den bekväma hjälmen har även ett hakband med trepunktsfästen i syntetiskt läder, snabbspänne och en mjuk tunnel av Cooldry-material.

Ridhjälmens avtagbara innerfoder av Cooldry-material torkar snabbt och håller ditt huvud svalt och kan tvättas i maskin vid 40°C.

För bästa möjliga passform kan du enkelt justera hjälmens storlek baktill med hjälp av rattsystemet och det justerbara hakbandet.

Godkänd enligt standard VG 01.040 2014-12

  • Stilren hjälm med integrerat Mips säkerhetssystem
  • Cool Dry-material och glansig panel med sex ventilationsöppningar
  • Godkänd enligt standard VG 01.040 2014-12

Hansbo sport

Deras produkter håller ett klassiskt rent snitt och meningen är att de alltid ska gå att kombinera. Som kund ska man alltid känna sig säker när man handlar en produkt från Hansbo Sport.