Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Eclipse Biofarmab Linfröolja 5L

Art.nr:1198339

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svensktillverkad, kallpressad linfröolja, ett utmärkt och skonsamt sätt att öka energimängden i foderstaten utan att öka stärkelse- och sockerhalten.
  • Rik på Omega 3 och Omega 6 fettsyror
  • Främjar hästens leder, hjärta, kärl och hud
  • Medverkar till god tarmfunktion
  • 100% Svensk kallpressad linfröolja utan tillsatser
  • Svenskodlade linfrön
  • Volym: 5 liter

Produktdetaljer

Eclipse Biofarmabs Linfröolja är det perfekta fodertillskottet för välmående hud och päls, långvarig och balanserad energi samt främjad fertilitet. Den svensktillverkade, kallpressade linfröoljan passar utmärkt för att skonsamt öka energinivåerna i hästens foder. Med linfröolja kan du tryggt ge din häst extra näring utan att oroa dig för att öka stärkelse- eller sockerhalten i foderstaten. 

Den högkvalitativa, kallpressade linfröoljan av svenskodlade linfrön är pressad i Sverige. Tillskottet har ett högt innehåll av långvarig energi och en perfekt balans mellan Omega 3 och 6. Linfröolja bidrar till hälsosamma leder, hjärta och hud och har även goda dietiska effekter. Att din häst mår bra av linfröolja syns nästan omedelbart i form av en blankare hårrem!

Kallpressad linfröolja innehåller hela 53% av den viktiga Omega 3-fettsyran, en överlägsen källa till detta viktiga ämne jämfört med andra alternativ som t ex sojaolja med 7% Omega 3-fettsyra och majsolja med endast 0,7%.

Dosering
Ponny: 10-25 ml 2-3 gånger per dag
Häst: 25-50 ml 2-3 gånger per dag 

Sammansättning: 100% kallpressad linfröolja 
Tillsatser: Inga tillsatser
Energiinnehåll: 27 MJ/liter
Analytiska beståndsdelar: Råoljor och råfetter 99%, växttråd 0%

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är utvecklade med hästens bästa i åtanke. Genom att kombinera vetenskaplig forskning med förståelse för djurens behov, arbetar vi för att skapa kosttillskott som inte bara stöder deras fysiska hälsa utan också deras mentala och emotionella välbefinnande. Målet är att hjälpa hästar och lantdjur att leva sina bästa liv genom att erbjuda dem det bästa inom näring och vård.