Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästfoder Pavo SpeediBeet 15kg

Art.nr:1238883

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett högkvalitativt grovfoder som främjar hästens tarmhälsa. Det melassfria Pavo SpeediBeet innehåller ingen stärkelse och har en sockerhalt på endast 5%.
  • Snabbsvällande betfiberflingor
  • Melassfritt, lågt stärkelse- & sockerinnehåll
  • Grovfoderersättning med långsam energi
  • Nyttiga grovfoderfibrer med prebiotisk effekt
  • Stödjer tarmhälsan
  • Ska blötläggas innan giva

Produktdetaljer

Hästfoder Pavo SpeediBeet är ett högkvalitativt, melassfritt grovfoder gjort av avsockrad betmassa och innehåller inga tillsatser. Flingorna bearbetas genom en patenterad uppvärmningsprocess som gör att produkten sväller snabbt - 10 minuter - i både varmt och kallt vatten.

Pavo SpeediBeet innehåller mycket pektin, en fiber som är ännu lättare för hästen att smälta än fibrerna i grovfoder. Detta innebär att denna betmassa är en fantastisk källa av långsamt frisatt energi och perfekt lämpad för alla hästar, även tävlingshästar. Pektin har dessutom en prebiotisk effekt som stödjer tillväxten av friska bakterier i tarmen.

Hästfodret innehåller ingen stärkelse och har en sockerhalt på endast 5% vilket gör det till ett perfekt foder även för hästar som är känsliga för socker.

Pavo SpeediBeet tillhör kategorin grovfoder och innehåller inga tillsatta vitaminer och mineraler. Om du bara fodrar med Pavo SpeediBeet, tillsammans annat grovfoder, behöver du därför komplettera med vitaminer och mineraler, t ex Pavo Vital eller Pavo DailyFit.

Observera att detta hästfoder måste blötläggas innan giva. Se till att förvara säcken så att lösa hästar inte kan komma åt den.

Tips! Eftersom Pavo SpeediBeet endast innehåller lite socker och ingen melass behöver många hästar vänja sig vid smaken. Blanda därför gärna SpeediBeet med kraftfoder de första dagarna, eller tillsätt lite Pavo SlobberMash.

Sammansättning: Flingor av betmassa (<8% socker)

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hästfoder Pavo SpeediBeet 15kg på pall?

En pall består av 28 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!