Gå till huvudinnehållet

Fågelfrön

Att se till att våra svenska småfåglar har gott om fågelfrön att tillgå är viktigt under alla årstider.

Näringsrik fågelmat som olika typer av fågelfrön är dessutom en förutsättning för att fåglarna ska klara vintern. Vi på Granngården har stort hjärta för våra småfåglar och har därför tagit fram ett noga utvalt sortiment av fågelmat och fågelfrön. Välj bland fröblandningar och rena fågelfrön som hampfrön och solrosfrön.

Fågelfrön till småfåglar

Olika fåglar gillar olika fågelfrön men de flesta är rätt nöjda med de fröer som ligger i fågelmataren. Generellt sett är det bra att välja feta fågelfrön då de innehåller mer näring som är viktig under kallare årstider. Exempel på feta fågelfröer är solrosfrön och hampfrön.

Fågelfröblandning Vildfågelmix

För att vara säker på att fåglarna får i sig bra näring av varierande sort är fröblandningar ett säkert kort. Om du fyller din fågelmatare eller ditt fågelbord med fröblandningar kan du vara säker på att stora som små fåglar hittar något de tycker om. Vi på Granngården har vår egen serie fågelfröblandningar "Vildfågelmix" som innehåller allt från solrosfrö och hampfrö till vete, havre och sorgum. Vi har självklart fröblandningar utan skal för dig som helst slipper skal på marken.

Fågelfrön online och i butik

Beställ fågelmat, fågelmatare och fågelfrön online på granngården.se med hemleverans eller köp i din lokala Granngården-butik. Vi fågelfrön för alla småfåglar, stora som små, och kunnig personal som gärna svarar på just dina frågor. Välkommen!

12 produkter

Visar sida 1 av 1