Gå till huvudinnehållet

Jordnötsmatare

Köp Jordnötsmatare och Jordnötsautomat för småfåglar på Granngården. Kompletteras med jordnötter 🥜 Ge småfåglarna i trädgården en välbehövlig energiboost med våra jordnötsmatare och jordnötsautomater för småfåglar. Hos Granngården hittar du ett brett utbud av jordnötsmatare och jordnötsautomater som passar olika behov och trädgårdar.

Nu när du har hittat hit till Granngårdens jordnötsmatare kan du se fram emot en rolig tid med fågelskådning. Vår jordnötsautomat är den perfekta lösningen för att ge småfåglarna en riktig godbit.

En jordnötsmatare är en matare som är speciellt utformad för att mata småfåglar med jordnötter. Det är en av de bästa sätten att locka till sig en mångfald av fåglar till din trädgård.

Andra vanliga synonymer för jordnötsmatare och jordnötsautomat är fågelautomat för jordnötter eller jordnötsbehållare. Oavsett vad du väljer att kalla dem så är de enkla att använda och fylla på med jordnötter eller andra typer av småfågelgodis.

Vad är en jordnötsmatare?

En jordnötsmatare är en behållare som fylls med jordnötter eller annan småfågelmat. Behållaren har oftast små hål som småfåglarna kan plocka ut jordnötterna eller fågelmaten från. Mataren kan hängas upp i träd eller på en stolpe och är ett perfekt sätt att locka till sig småfåglar till trädgården.

Här är några av fördelarna med att använda en jordnötsmatare:

  • Du lockar till dig en mängd olika småfåglar, inklusive många mesar, nötväcka, siskor, nötskrikor, talgoxar och hackspettar.
  • Jordnötterna ger fåglarna en näringsrik källa till energi.
  • Jordnötsmataren är enkel att fylla på och rengöra.

Här är några vanliga frågor som vi får om jordnötsmatare:

Hur fyller jag på en jordnötsmatare eller jordnötsautomat?

För att fylla på en jordnötsmatare eller jordnötsautomat behöver du öppna behållaren och fylla på med jordnötter eller annan fågelmat. Se till att mataren är ordentligt stängd efter påfyllning för att undvika att fågelmaten blir fuktig.

Vilka småfåglar kommer att besöka min jordnötsmatare eller jordnötsautomat?

Vanliga småfåglar som besöker jordnötsmatare och jordnötsautomater är blåmes (egentligen de flesta mesarna), talgoxe, nötväcka, siskor, hackspett och nötskrika.

Vilken typ av jordnötter ska jag använda i min jordnötsmatare?

Du bör använda osaltade och skalade jordnötter som är speciellt utformade för småfåglar.

Hur ofta ska jag fylla på jordnötsmataren?

Det beror på hur många fåglar som besöker din trädgård och hur mycket de äter. Du kan behöva fylla på mataren varje dag eller varannan dag.

Var ska jag placera min jordnötsmatare?

Placera den på en säker och synlig plats i trädgården, så att fåglarna kan hitta den och du kan se dem när de äter.

Köp en jordnötsmatare eller jordnötsautomat från Granngården idag och njut av att se småfåglarna äta och ha kul i din trädgård!

Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier