Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fågelmat Granngården Talgbollar Original 90g 50-p

Art.nr:1184608

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Energirika talgbollar med extra högt fettinnehåll så att de förblir mjuka även vid kyla. Uppskattas under vinterhalvåret av de flesta fågelarter!
  • 50-pack utan nät i hink
  • Uppskattas av de flesta fåglar
  • Prisvärda för storförbrukaren
  • Extra högt fettinnehåll så de håller sig mjuka även i kyla
  • Högt energiinnehåll 500kcal/100g -perfekt för vintermatningen

Produktdetaljer

Energirika talgbollar med extra högt fettinnehåll så att de förblir mjuka även vid kallare temperaturer. I Granngårdens talgbollar undviker vi både palmolja och soja. Fettet kommer från näringsrik oxtalg.

Innehåll: Vete, talgfett, solrosfrön, havreflan och kalcium

Varför matar vi våra småfåglar? Utefåglarna här i Sverige får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Då kan vi hjälpa till att bevara bestånden och mångfalden med den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter oönskade skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje -för vad vore våren och sommaren utan fågelsång? Visste du att vissa insektsätande arter kan äta flera tusen myggor på en enda dag?

Hur lyckas du med att locka fåglarna till din trädgård? Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen så fåglarna vänjer sig vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. Det blir extra ansträngande på vintern när de dessutom har färre timmar dagsljus och kylan som kräver mycket energi att stå emot.

Ska fåglarna få mat på sommaren? Under vår och sommar behövs extra mycket föda för att lyckas bra med häckningen, så sluta inte mata fåglarna under sommaren.

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Våra foder säljs i stora volymer över hela landet och är mycket populära genom sin kombination av genomtänkt innehåll, hög kvalitet på råvarorna och ett förnuftigt pris. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!