Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tips

Julklappar till hunden

Dela

Letar du julklapp till hunden? Inspireras av julens mjuka, hårda och färska paket!

Vad önskar sig hunden i julklapp? kanske innefattar önskelistan långa vinterpromenader i skogen, kvalitetstid med mys framför brasan, ett gott tuggben eller en ny leksak att roa sig med. Men kanske har du även noterat att din hund gillar ett visst material, lyxshampoo eller färskfoder? Ge bort ett hårt, mjukt eller färskt paket till din hund i julklapp!

 • Till snoozaren

  Tycker din hund om att sova ut, mysa och omfamnas av fluff i snygg design? Mjuka julklappar har aldrig varit trendigare! Hundbädden är en uppskattad gåva som finns i många olika kulörer, storlekar och former. Hundar med mycket päls kanske blir varma och föredrar en svalare hundbädd i skinn, medan hundar med mindre päls kanske fryser och önskar sig en hundbädd med material av fuskpäls eller quilt.

  Visst är det härligt med en värmande filt, pläd eller fäll efter promenaden? Ge din hund en alldeles egen filt av premiumkvalité att längta efter under julgranen. Perfekt att uppgradera bädden med- eller att ta med ut när ni går bort. 

 • Till den stilfulla

  Vad passar väl inte bättre än ett nytt halsband lagom till nyår? Ge din hund ett vackert halsband, en personlig sele eller ett nytt hundkoppel i julklapp. Promenaden blir en härlig upplevelse för hunden som får lov att visa upp sin uppdaterade garderob! Välj bland olika kulörer, mönster och detaljer – och tänk på reflex!

  Gillar din hund serveringsskålar i snygg design? Ge bort ett par nya skålar till din fyrbenta vän i julklapp. Det finns såväl mat- som vattenskålar i olika storlekar och modeller i matererial som rostfritt stål, metall och keramik.

 • Till frilufsaren

  Älskar din hund långa promenader och att löpa fritt på fälten? Skydda din hund från kyliga vinterdagar, regn och hårt väder med ett hundtäcke designat för optimal rörelse. Det finns ett hundtäcken - regntäcken, värmetäcken och vintertäcken - för stora som små hundar. 

  För hunden som gillar träning, agility och aktivitetsspel finns det massvis med roligt att lägga under granen. 

   

 • Till den lekfulla

  Leksaker kan man inte ha för mycket utav, och som du säkert noterat är ingen leksak oförstörbar. Mjukisdjur, bollar eller aktiveringsleksaker – det finns en given leksak för varje hund. Vilken leksak önskar sig din hund i julklapp?

 • Till gourmeten

  Vi vet att vägen till kärlek går via magen, och hunden är ingen undantag. Öka gourmetens välbefinnande med en härlig meny i jul. Gillar din hund färskfoder, våtfoder eller torrfoder? Gör julen till någonting alldeles extra och unna hunden en matupplevelse utöver det vanliga!

  På julen frossar vi även i godis, och visst vill våra fyrbenta vänner ha lite godis de också. Ge bort små godbitar att bjuda på i lagom mängd och håll alltid uppsikt när din hund har ett tuggben.

 • Till livsnjutaren

  Gillar din hund lugnande behandlingar, frisörbesök och friskvård? Unna din hund ett härligt schampoo och balsam, en ny borste eller härlig hudvård för att bli sådär extra julfin. 

Julklappar från Rosewood

Se tips