Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kängor, Jodhpurs & Boots

Letar du efter kängor och boots har du hamnat helt rätt hos oss på Granngården. Vi har ett stort utbud av kängor och boots från Blundstone, Equipage, Jacson och Ariat. Oavsett om du är på jakt efter varma vinterkängor, snygga boots för dam och herr, ridkängor eller stallskor så har vi något som passar dig.

Kängor från Blundstone

De fantastiska Blundstone-kängorna passar för allt från stallbruk till en dag på kontoret. Kängorna är rent Australiensiskt hantverk och kännetecknas av sina fantastiska kvalitet. Det är också den som gjort dessa kängor av premiumläder så populära. På Granngården hittar du Blundstone-kängor till dam och herr i brunt och svart. Vi erbjuder modellerna Blundstone 500, 510, 062, 063 och 192. Vi har Blundstone med stålhätta och utan.

Boots för dam och herr

Vi erbjuder snygga boots för dam och herr med stålhätta och utan. Om du söker ridkängor eller stallskor finns ett brett utbud från bland annat Equipage och Ariat.

Vinterkängor för dam och herr

Varma vinterkängor och fodrade boots och kängor är det allra bästa för skandinaviskt höst- och vinterklimat. Hos oss hittar du både varmfodrade kängor men också vinterstövlar för barn, dam och herr och varma neoprenstövlar.

Köp kängor och boots online på granngården.se och i butik! Vi bjuder dessutom alltid på frakten när du beställer till en Granngården-butik.

Kategori & Filter
    • Populära
73 produkter

Visar sida 1 av 3