Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Våtfoder & Blötmat till din hund

Våtfoder & Blötmat för hund – en smakfull och vätskerik måltid för din hund! Perfekt för hundar med matsmältningsbesvär eller dålig aptit, och ett utmärkt sätt att öka vätskeintaget, särskilt under varma dagar eller vid hälsoproblem som urinsten. Tänk på att blötmat inte bidrar till tandhälsan, så se till att komplettera med tandvårdande tugg för optimal munhygien.

Köp Våtfoder till Hund på granngarden.se

Våtfoder är ett bra hundfoder för hundar av alla storlekar och raser. Det täcker ofta din hunds näringsbehov på ett smakligt sätt. Har din hund problem med matsmältningen eller har dålig aptit så kan det vara bra att testa med våtmat till din hund.

Våtfoder – smakligt & näringsrikt hundfoder

En matskål med blötfoder innehåller hälften så mycket kalorier som en skål med torrfoder. Den innehåller också betydligt mer vatten så din hund får i sig större mängd vätska vilket bland annat minskar risken för urinvägsinfektioner. Tänk på att blötmat inte hjälper till att slita bort plack från tänderna, så komplettera med exempelvis dentaltugg för en bättre tandhälsa. Spana också in Granngårdens egenutvecklade och svenskproducerade hundfoder och hundmat.

Utforska vårt sortiment av blötmat

I Granngårdens stortiment hittar du ett stort urval av våtfoder för hundar från kända tillverkare så som LABB, Monster, Fourfriends med flera. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter från pålitliga varumärken för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga kosten. Vårt våtfoder är noggrant formulerat för att ge din hund en balanserad och näringsrik måltid.

FAQ – Våtfoder Hund

Vad är våtfoder?

Våtfoder är mer smakrikt än torrfoder och dess aptitliga konsistens tilltalar hundar. Det kan användas antingen som ett fullständigt foder eller som ett komplement till annan utfodring. Våtfoder passar speciellt bra till hundar som har svårt att äta eller är kräsna, och därför inte får i sig tillräckligt med näring.

Vilka fördelar har våtfoder för min hund?

Våtfoder har flera fördelar för din hund. Det är smakligt och kan vara ett bra alternativ om din hund har problem med matsmältningen eller dålig aptit. Våtfoder har också en högre vattenhalt, vilket hjälper till att öka vätskeintaget och minska risken för urinvägsinfektioner. Dålig aptit kan t.ex. vara relaterat till tikens löpcykel, eller för hanhundar om det är tikar som löper i området. Aptiten kan vara relaterad till att hunden håller på att återhämta sig från sjukdom eller har kommit upp i ålder.

Kan jag använda våtfoder som helfoder till min hund?

Ja, våtfoder kan användas som helfoder till din hund. Det är viktigt att se till att det uppfyller din hunds näringsbehov. Om du är osäker på hur mycket våtfoder din hund behöver, rekommenderar vi att du konsulterar din veterinär för råd och vägledning. Generellt är vår fodertradition att våtfodret är ett komplement till hundens torrfoder -för att kombinera det bästa från båda världar.

Är det möjligt att enbart ge hunden våtfoder?

Hunden kan få en fullständig kost med enbart våtfoder om det är formulerat som ett komplett foder. Kompletterande foder passar också utmärkt som en extra godbit vid sidan om torrfoder. Variera gärna de kompletterande fodersorterna för att säkerställa att hunden får en balanserad näring.

Kan torrfoder och våtfoder blandas?

Genom att kombinera både torrfoder och våtfoder får hunden en mångsidig kost som mer liknar dess naturliga diet än enbart torrfoder. Våtfodret kan även användas för att locka kräsna hundar med extra smak. Använd det som en topping på torrfodret för att ge variation i smak och konsistens.

Kategori & Filter
    • Populära
Märke:
8 produkter

Visar sida 1 av 1