Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Värmeloggs & Träbriketter

Värmeloggs och Träbriketter ger dig en energieffektiv, prisvärd och stämningsfull upplevelse av värme i ditt hem. Perfekt eldkompis för din kakelugn, öppna spis eller braskamin, beroende på modell.

Värmeloggs – skogens naturliga gåva

Lämna klyvyxan i skogen. Frigör utrymme i förrådet och stapla skogens naturliga tegelstenar av spån inför sval höst och kall vinter. Eldloggs och värmeloggs gör livet lite lättare, alltså. Du sparar inte bara tid utan minskar också eventuellt besvär som ofta förknippas med traditionell vedeldning. Men visst, det går också alldeles utmärkt att kombinera värmeloggs med ved.

7 fördelar med eldbriketter

 • Lång förbränningstid: Värmeloggs har längre brinntid än vanlig ved, vilket innebär att du kan njuta av värmen under en längre tid utan att behöva fylla på.
 • Minimalt med aska och sot: Värmeloggs producerar mycket mindre aska och sot än traditionell ved, vilket gör rengöringen enklare och mer bekväm.
 • Jämn värme: Värmeloggs brinner med en jämn och stabil värme, vilket gör att du kan hålla en konstant temperatur i ditt hem.
 • Miljövänlig eldning: Värmeloggs tillverkas ofta av spillmaterial från träindustrin, vilket minskar avfallet och är därmed ett miljövänligt val.
 • Lätta att förvara och hantera: Värmeloggs är kompakta och tar upp minimalt med utrymme. De är också lätta att stapla och transportera, vilket gör det enkelt att ha dem nära till hands när du behöver dem.
 • Vackra lågor: Den långsamma förbränningen av värmeloggs ger vackra och jämnt fördelade lågor som skapar en trivsam atmosfär och sprider värme på ett effektivt sätt i ditt hem.
 • Utmärkt komplement: Kombinera värmeloggs och ved, beroende på modell av braskamin, för den ultimata braskänslan! Säker och långvarig värme med en extra touch av tradition.

  Vanliga frågor:

  Vad är värmeloggs?

  Värmeloggar är komprimerat spån i tegelstensform och fungerar utmärkt som vedersättning eller komplement till ved i kaminer, öppna spisar och kakelugnar. Värmeloggs ger mer energi per volym än ved, vilket då kan spara förvaringsutrymme och ge en effektiv uppvärmning.

  Hur eldar man med värmeloggs?

  Bästa sättet är att placera värmeloggen på en glödbädd. Tänd sedan med stickor, papper, tändved eller liknande, och låt dem brinna ordentligt innan du lägger på loggen. Följ säkerhetsråden och se till att ha god ventilation.

  Hur länge brinner värmeloggs?

  En värmelogg brinner normalt sett i ungefär en timme eller mer, vilket ger en pålitlig och långvarig värme till ditt hem.


Köp högkvalitativa värmeloggs på granngården.se eller i någon av våra 100+ butiker. På Granngården hittar du fler produkter inom uppvärmning av hus och gård. Hög mysfaktor och energirik värmeupplevelse – för dig! ✅

Kategori & Filter
  • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1