Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Toa- & Hushållspapper

Dagligen använder vi toalettpapper och hushållspapper i våra hem och på våra arbeten. För oss på Granngården är det viktigt att erbjuda hudvänligt toapapper och hushållspapper av hög kvalitet, med en god absorptionsförmåga för en så effektiv torkning som möjligt. Vill du fördjupa dig om toapapper? (Vem vill inte det?) Läs vår toapppersguide!

Hos oss kan du beställa hushålls- och toapapper i storpack eller toapapper balar med smidig hemleverans. Dessutom erbjuder vi både torkpapper, toa- och hushållspapper på pall, perfekt för dig med hotell, pensionat, förening eller företag.

Svanenmärkt toapapper, tork- och hushållspapper

I vårt sortiment hittar du hygienpapper som är anpassade efter olika miljöer och användningsområden så att du kan välja det papper som passar dina behov bäst. Bland våra toa- och hushållspapper från Katrin finns miljövänligt returpapper som är återvunnet för att ta till vara redan utvunnet pappersmaterial som sparar på vår miljö. Alla Katrins papper är svanenmärkta och lever därmed upp till hårt ställda krav på råvara och produktion. Du kan därför känna dig trygg i att du gör ett val för miljön när du väljer hygienpapper från Katrin. Vi vill till och med påstå att det är bland det bästa toapappret som finns på marknaden, likaså gäller för hushållsvarianten.

Passa förresten på att köpa till en pappershållare eller golvställ till torkrullarna. Hos oss hittar du också praktiska pappershållare som kan placeras både på golvet eller på väggen. Välj ställ eller hållare som passar efter din önskade storlek på torkrullen eller torkpappret.

Hushålls- och toapapper - hemleverans på pall

Det kan vara smart att spara på plånboken när det handlar om förbrukningsvaror som papper. Därför är vi måna om att erbjuda förmånliga priser på toapapper, tork och hushållspapper. Väljer du att t.ex. köpa storpack toapapper eller kanske en hel pall sparar du in kronor jämfört med mindre förpackningar. Fördelen är förutom priser att du får en hel pall levererat dit du behöver och slipper köpa mindre kvantiteter stup i kvarten. Smidigare blir det inte för dig som har verksamhet, förening, driver hotellverksamhet eller kanske har en stor familj.

Välj från marknadens bästa hygienpapper! Köp toalettpapper och hushållspapper från Katrin i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
17 produkter

Visar sida 1 av 1