Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Målarfärg

Sätt färg på tillvaron med kvalitativ målarfärg från Granngården. Oavsett om du vill fräscha upp dina väggar, ge dina möbler nytt liv eller måla om ditt hus utvändigt, har vi det du behöver.

Målarfärg - Skapa färgstarka hus och hem

Med ett brett sortiment av färger, nyanser och specialfärger kan du skapa ett färgstarkt och personligt hem.

Kvalitetsmålarfärg för alla projekt

Granngården erbjuder färg av hög kvalitet från välkända varumärken. Vårt sortiment inkluderar väggfärg, fasadfärg, rödfärg/slamfärg, takfärg, träfärg, metallfärg och mycket mer. Oavsett om du behöver en matt, halvblank eller blank yta har vi produkterna som möter dina behov.

Skapa vackra ytor med Granngårdens färg

Vår målarfärg är utformad för att ge dig ett hållbart och professionellt resultat. Den är enkel att applicera, har utmärkt täckförmåga och ger en jämn och slät yta. Med våra färger kan du förvandla dina rum, ge trädgårdsmöblerna en ny färgton eller skydda ditt hus mot väder och vind.

Ska du måla stora ytor? Då kan vi varmt rekommendera att investera i en färgspruta. Även mindre modeller gör underverk för resultatet - så du sparar tid och ork till detaljmålningen!

Är det mindre ytor så finner du givetvis praktiska måleritillbehör som maskeringstejp och penslar och rollers.

Professionell rådgivning och stort utbud

Granngårdens kunniga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig hitta rätt målarfärg för dina projekt. Vi erbjuder även tillbehör som penslar, roller, maskeringstejp och mycket mer för att underlätta ditt målningsarbete. Besök en av våra butiker för personlig rådgivning och upptäck vårt breda utbud, eller handla utvalda delar av vårt målarsortiment bekvämt online på Granngårdens e-handelssida.

Kom till Granngården och upptäck vårt stora utbud av målarfärg idag! Skapa färgstarka hem med hjälp av Granngården.

Kategori & Filter
    • Populära
29 produkter

Visar sida 1 av 1