Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sparkstötting

Att köra eller åka spark genom gnistrande snö en krispig vinterdag hör en sann vinteridyll till. Dessutom är det både roligt, praktiskt och en klassisk vintertradition. I Sverige har människor använt sparkstötting för att ta sig fram enkelt över snö och is ända sedan slutet av 1800-talet.

Du kan utan vidare problem komma upp i en hastighet på 15-20 km/h över halt underlag vilket gör det smidigt att ta sig fram enkelt.

En spark bör användas under vintern på halt underlag som snö och is, och inte på asfalt, grus, saltad väg eller sand. Ska du kanske ut och vinterfiska är sparkstöttingen ett perfekt fordon att ta sig fram på. I Granngårdens sortiment finns den klassiska Vansbrosparken i fyra modeller för både barn och vuxna.

Ska sparkturen ute i vårt vakra vinterlandskap kännas riktigt lyckas är ett vamrt tips från oss att tänka lager-på-lager i kläderna. Ett riktigt mjukt och skönt underställ, ett par sköna varmfodrade handskar och en riktigt skön mössa gör en så mycket gladare om solen går i moln eller ni ska sitta och vila ett tag.

Barnspark och spark för ungdomar och vuxna

Är du efter att köpa spark till ditt barn? Vi har barnsparkar i rött och träfärg som passar barn mellan 3 och 6 år. För dig som är vuxen eller ungdom finns fällbara modeller som är lätt fälls ihop med ett par handgrepp när de inte används. Vi har sparkar som passar både dig som är under och över 175 cm.

Njut av något så unikt som att att köra sparkstötting om vintern och köp din egen spark hos oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1