Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tvättmedel & Sköljmedel

Tvätta loss och krama miljön! Hos Granngården hittar du svenskproducerade, miljövänliga och effektiva tvättmedel och sköljmedel i olika storlekar. Köp dem bekvämt online här! Och du – passa på att hänga ut tvätten på torkvindan när det är sommar! Känslan av solvarma, nytvättade lakan i en nybäddad säng är svår att slå. 👚🧦

Köp Tvättmedel & Sköljmedel på grannagarden.se

Granngården erbjuder både större bulkförpackningar och mindre förpackningar av tvättprodukter. För hem och företag. Om något inte är tillgängligt just nu, håll utkik – det kommer tillbaka snart!

Miljövänligt tvättmedel & sköljmedel

Granngården erbjuder ett extra fint urval av miljövänliga tvättlösningar som inte bara är effektiva utan också skonsamma – mot både dina kläder och miljön. Våra tvättprodukter från Ocean är svanenmärkta och levererar pålitlig rengöring; noggrant tillverkade utan fosfater, zeoliter och blektillsatser för att minimera sin miljöpåverkan.

För de som värnar om känsliga material som ull rekommenderar vi det svensktillverkade tvättlösningen från Re.claim. Ett medel som inte bara bevarar materialets mjukhet utan även respekterar naturen med sina skonsamma ingredienser.

Miljömärkta tvättlösningar

Utöver detta så är även vårt fläckborttagningsmedel noggrant utvalt och självklart miljömärkt med Bra Miljöval-certifiering. Som en bonus: Säg hej till magiska tvättbollar! Hjälpredor som effektivt tar bort djurhår från textiler och samlar upp det i tvättmaskinen. Alla som har pälsklädda husdjur eller behöver tvätta håriga schabrak och hundbäddar – grattis!

På Granngården strävar vi efter att erbjuda dig inte bara högkvalitativa produkter utan också en trevlig och miljövänlig upplevelse. Köp online!

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1