Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Elverktyg & Batteriverktyg

Elverktyg underlättar både för proffs och hemmafixare, för stora och små arbeten. Med batteriverktyg så får du frihet och kraft i alla arbetsmoment. Hos oss på Granngården tar du dina projekt till nästa nivå med vårt breda utbud av elverktyg. Laddad? Klart du är! 👌

Köp elverktyg på granngarden.se
Köp elverktyg online på granngarden.se

Elverktyg är specialiserade för olika typer av arbete. Till exempel är skruvdragaren oumbärlig vid renovering, träbyggnationer och montering av vägghyllor. Granngården erbjuder också ett sortiment av sågar och slipmaskiner som förenklar slip- och sågarbeten avsevärt.

Brett sortiment av elverktyg

Med elverktyg undviker du blåsor och kan fokusera på själva projektet. Dessa maskiner finns i olika varianter för metall-, trä- och andra material. Med sladdlösa batteriverktyg. Är det en tigersåg som väntar på dig, kanske? Eller en smidig matt- och textilvårdsmaskin som tvättar rent det mesta. Så börja såga, borra, kapa, slipa och tvätta!

Vi har ett stort sortiment av elverktyg, från skruvdragare och vinkelslipar till batteridrivna trimmers och motorsågar. Vi har även ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till elverktyg.

Ryobi Elverktyg

Ryobi är marknadens mest kompletta leverantör av elverktyg, vi har valt att ta in ett stort sortiment av elverktyg från Ryobi för att du ska hitta det du behöver för ditt arbete. Ryobi är som sagt en av världens största producenter av innovativa elverktyg och används utav miljoner av husägare och hantverkare.

Kategori & Filter
    • Populära
23 produkter

Visar sida 1 av 1