Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sågskyddshandskar

Sågskyddshandskar, även kända som motorsågshandskar, skärskyddshandskar eller arbetshandskar med sågskydd, är en viktig del av utrustningen för alla som arbetar med träbearbetning eller skogsarbete med motorsåg. Granngården erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa handskar från välrenommerade varumärken för att säkerställa att du är skyddad under dina arbetsuppgifter. Välj rätt skogsutrustning för ett bra och säkert utfört jobb!

Motorsågshandskar med säkerhet

Våra handskar, även kända som kedjesågshandskar, handskar med motorsågsskydd, trädhuggningshandskar, handskar för träbearbetning eller handskar med skärskydd, är utformade för att ge en hög nivå av skydd mot skador från sågblad och andra vassa verktyg samtidigt som de ger god komfort och rörelsefrihet. Med material som aramidfiber och gummi i kombination med smarta designlösningar som ventilerande paneler och justerbara handleder, så kan du vara säker på att du har en säker och bekväm arbetsupplevelse.

Handskar för vedhuggning

Oavsett om du arbetar med vedhuggning med yxa, träbearbetning eller skogsarbete, så har vi handskar med sågskydd som passar dina behov. Utforska vårt sortiment av motorsågshandskar, skärskyddshandskar eller kedjesågshandskar idag och välj den som passar just dig. På Granngården är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som gör ditt arbete säkrare och enklare.

Köp sågskyddshandskar i våra butiker eller direkt online här!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1